May 31

Of u nu lang of kort haar, glad of krullend haar met een steiltang, kunt u re-style je haar herhaaldelijk. Je kunt niet alleen strek je haar, maar ook mooie kleine krullen maken zich. Met deze gids, het is snel en gemakkelijk.


Het maken van kleine krullen zelf - hoe het werkt met een steiltang


Kleine curling - prachtig zonder krultangWat je nodig hebt:

 • Heat Protection Spray
 • Borstel of kam
 • Straightener
 • Hairspray of haarlak

Zorg ervoor dat bij het kopen van een stijltang, maar op kwaliteit. Goedkope stijltangen kan je haar beschadigen en maken het er ruig en onverzorgd.

Eisen van een goede stijltang voor kleine krullen

 • Het strijkijzer moet hebben keramische gecoate verwarmingsplaten. De warmte wordt dus gelijkmatig verdeeld over de keramische platen. Ze bereiken de beste smoothing effect, maar zonder schade aan het haar.
 • Door de grootte en de breedte van de verwarmingsplaten, het afhankelijk van uw haarlengte. Voor korte aan schouder lengte haar rechttrekken ijzers zijn het verwarmen van borden met smalle aanbevolen omdat u direct kunt gebruiken het strijkijzer op de basis.
 • Voor lang haar, je wilt gewoon rechtzetten, zijn contrast stijltangen aanbevolen bij brede planken. Derhalve wordt het haar gelijkmatig gladgestreken over de gehele lengte.
 • Wilt u maar doe kleine krullen zelf, een straightener met smalle platen nodig. Bovendien moet het strijkijzer een afgeronde buitenmantel hebben. Dit waarborgt dat de curven van de krullen er goed uitzien.
 • Op een stevige buitenmantel en de uniforme sluiten van de verwarming platen u op moet letten, zodat een nauwkeurige, snelle en duurzame resultaten worden bereikt.

Maak de voorbereidingen voor het haar voor kleine krullen zichzelf

 1. Was je haar zoals gewoonlijk. Föhn je haar lichtjes. Kammen dan netjes.
 2. Zet uw strijkijzer. Als u een thermostaat, stellen de ijzeren een als volgt. Voor dunne of gekleurde haren, stellen een lage temperatuur. Voor dik haar, selecteer een hoge temperatuur.
 3. Spray je haar met hitte bescherming spuit een, laat de spray inwerken kort.

Het maken van kleine krullen in het haar zelf

 1. Zet de top waar u het wilt.
 2. Neem van hoofd naar voren aan het einde van het eerste onderdeel van haar.
 3. De haarlok moet niet te dik zijn, anders wordt de kleine krullen zijn te groot. De streng mag niet groter zijn dan de totale lengte van de verwarmingsplaten en omdat anders een deel van de haren van het strijkijzer kunnen niet worden opgespoord.
 4. Leg de steiltang dicht bij de basis en druk het samen. Draai het strijkijzer continu rond zijn eigen as. Houd de streng bij het draaien tot het einde onder spanning.
 5. Dus ga nu onderdeel per onderdeel door. De afgewerkte strengen te repareren met een haar clip.
 6. Als u alle onderdelen hebt bewerkt, maak de klem van je haar. Neem een ​​kijkje op de resultaten.
 7. Vervolgens werken de strengen in het gezicht na totdat ze zijn perfect en niet om te hangen in je ogen.

Als laatste stap voor uw nieuwe look repareren van je krullen met haarlak of haarlak.

Tags: Schoonheid, haar, kapsels, stijltangen, krullen, haarstyling

Gerelateerde Artikelen aan Het maken van kleine krullen zelf - hoe het werkt met een steiltang

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden