June 1

Elke student heeft ten minste een schoolvak, dat is niet zo goed voor hem. Voor velen is dit gewoon wiskunde - formules, getallen, functies - allemaal ondoorgrondelijk. Met behulp van een zogenaamde "mindmap" kunt u leren van een beetje makkelijker. Vaak zal je niet de leraren of zijn klasgenoten om hulp vragen, uit angst voor het maken van een dwaas van zichzelf. Wilt u een mind map te creëren?


Het maken van een mindmap om functies in de wiskunde - hoe het werkt


Met behulp van een mindmap beter te begrijpen functies. © Sebastian_Staendecke__modern-props / PixelioWat je nodig hebt:

 • Pin
 • Papier
 • Uitmunten

Een mindmap kan helpen bij het begrijpen van moeilijke, complexe vraagstukken. Wie wil gewoon een goed overzicht van de verschillende gebieden van een onderwerp, moet rekenen op een mindmap. Maar uiteindelijk moet je je afvragen wat zo'n plan is, hoe dan ook. Dit is een aanzicht waarin een subject wordt gebruikt als uitgangspunt. Verschillende sub-punten worden dan toegevoegd. De bijbehorende subonderdelen ook weer verdeeld - Met het oog op de steun - als u denkt dat dit nodig is. De grotere en meer gedetailleerde de afbraak, hoe beter men begrijpt de toepassingen. Nu kunt u lezen hoe u dus vertegenwoordigen de functies van de wiskunde.

De presentatie van een mindmap op papier

 1. Neem het vel papier en schrijf de "functies" woord in het midden. Tekens rond een cirkel en breng een tak van het.
 2. Bij deze tak we nu schrijf de eerste sub-punt, zoals "coördinatensysteem". Een tweede vestiging kan misschien "bereken nullen" voor gebruik. Breken in zo veel punten als je blijft de kaart het belangrijk of noodzakelijk.
 3. Ga in detail en maak kleine gedachte ondersteunt de zojuist genoemde punten. Bij de "Coördinatensysteem" Je zou een kleine schets van een dergelijk systeem of vermeldingen op te nemen die bij het benoemen van een parabool eerste genaamd (horizontale lijn) en vervolgens de y-as (verticale lijn), de x-as. Bij punt "nullen berekenen" kan je schrijft dat de waarde van alle punten moet ontstaan ​​op de x-as nul.
 4. U kunt nu verdere onderverdelingen. Het is belangrijk dat je rotzooi op om het even wat. Gebruik voor het maken van de kaart maar uw records uit de lessen.

Functies van de wiskunde - het ontwikkelen van een kaart in Excel

Een mindmap is niet altijd hetzelfde uitzien. Het is cruciaal dat je iets met de index en werken met het kan doen. U kunt ervoor kiezen om ja de volgende variant van de presentatie:

 1. Open de spreadsheet en plaats de cursor in cel A1 - schrijf de rubriek "functies" een.
 2. Ga verder in de cel A3. Hier de submenu als voer je - weer als een voorbeeld "coördinatensysteem". Verplaats indien nodig de grenzen van de cellen, zodat het woord niet over de top.
 3. Boren in de aangrenzende cel "B2" het volgende item, bijvoorbeeld "bereken nullen".
 4. Nu zult u meer over de subonderwerpen praten. Zet de muiscursor naar "A4" en verder te werken aan de kwestie. U kunt korte notities, zoals reeds hierboven beschreven te schrijven.
 5. Print het overzicht.

Je moet je leraar vragen om te vragen of je mag de mindmap te gebruiken voor het onderwijs wiskunde. Je zou in staat zijn om beter te volgen de loop van het. Als andere studenten hebben problemen met de functies, kunt u ja helpen of u helpen uw eigen kaart te maken.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Het maken van een mindmap om functies in de wiskunde - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden