May 30

Heeft u te maken alleen met het thema 'USA "? Dan kan u helpen om informatie te structureren en te classificeren nieuwe bevindingen van een mindmap.


Het maken van een mindmap naar de VS


Ook bekende steden behoren tot de mindmap.Wat je nodig hebt:

 • Vel papier A3 of A4
 • Pennen in verschillende kleuren
 • of mind map software

Om een ​​mindmap te creëren

De term "mindmap" kan letterlijk worden vertaald als 'mind-map'. Een mind map kan je helpen als je wilt om gedachten en ideeën tegelijkertijd te verzamelen over een specifiek onderwerp en de structuur. De resulterende structuur leidt vaak tot nieuwe ideeën en perspectieven.

 1. Als u wilt een mindmap te maken, met behulp van ten minste één A4, beter een A3 vel. Schrijven. Onderwerp in het midden van het blad
 2. Denk na over welke sub-items die u kunt ontlenen aan het onderwerp, schrijf ze op rond het thema en sleep deze naar elke subpost een verbindingslijn. Voor deze sub-items die u verder sub-punten af ​​te leiden, en zo verder. Af en toe zal je ook moeten corrigeren, ontmoet nieuwe opdrachten en voegen extra, overkoepelende thema's.
 3. Voor een beter overzicht, kunt u het probleem en alle van de volgende sub-items kaderen. In sommige gevallen kan het ook nuttig zijn om de aansluitleidingen label. Het gebruik van verschillende kleuren voor het verkregen takken verhoogt de helderheid van de mind map. U kunt ook markers om relaties te verduidelijken toe te voegen.
 4. Uiteindelijk is het ontwerp van de mindmap hangt daarna, wat je wilt gebruiken. Als u wilt dat de mindmap te gebruiken, niet alleen voor uw persoonlijke collectie van ideeën, maar voor een presentatie of voor uw school administratie, moet het eindresultaat een aangename vorm hebben. In dit geval bent u de mindmap op het einde moeten opnieuw af te melden, of gebruik maken van speciale software. Software voor het maken van mindmaps heeft het voordeel dat correcties mogelijk zijn zonder dat de Mind Map is verwarrend.

Om informatie te organiseren over de USA

 • Schrijf "USA" als het belangrijkste thema in het midden van het blad. Denk na over wat de geest komt met de VS en zoek relevante informatie.
 • De belangrijkste thema's kon, bijvoorbeeld, in de sub-points "Geografie", "de politiek", "Geschiedenis", "economie", en verdeelde "bevolking".
 • De sub-post "Geografie" kan worden gezien in de thema's "landschap", "lucht", "politieke organisatie" en de kloof "steden". Subtopics van "landschap" kan bijvoorbeeld "meren", "Bergen" en de "Desert".
 • "Politieke Structuur" delen in de drie groepen "48 staten in het hart van de Verenigde Staten", "twee staten buiten het hart" en "politiek verbonden met de Verenigde Staten regio's" op. Geschikte sub-thema's van "steden", "hoofdstad" en "andere grote steden" in kwestie.
 • Als een sub-punten voor "de politiek" zijn de thema's van de "President van de Verenigde Staten", "scheiding der machten" en "twee-partijenstelsel" denkbaar.
 • Het onderwerp "Geschiedenis" je zou kunnen worden opgesplitst in de tijd stappen, zoals. "18 Eeuw ",." 19 Century "en" 20. / 21. Century ". Dan vinden belangrijke gebeurtenissen die u toewijst aan de afzonderlijke etappes.
 • Het thema "economie" kan worden verdeeld "bekende ondernemingen", bijvoorbeeld in "belangrijke sectoren van de economie" en.
 • Ook de sub-post "Bevolking" biedt verschillende manieren van kijken, zoals "de bevolking", "cultuur", "Talen" en "religies".
 • De voorstellen zijn uiteraard slechts suggesties. U kunt ook andere prioriteiten of maak divisies wanneer u uw mindmap op de Verenigde Staten te maken.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Het maken van een mindmap naar de VS

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden