May 30

Een hart kunt u uw telefoon gemakkelijk te maken. Een sms zonder verschillende symbolen of smileys kan men tegenwoordig niet voorstellen.


Het maken van een hart met een mobiele telefoon - dus profiteren van de speciale tekens van de telefoon


Laat je hart via de telefoon.Pose hart met uw mobiele telefoon

Met de mobiele telefoon kan worden emoties en gevoelens enige tijd goed uitgedrukt. Het bijzondere karakter van de telefoon is zeer eenvoudig om het nieuws te geven veel meer gewicht en gevoelens te uiten.

  • U wilt dat uw geliefde een liefdesbrief te sturen via SMS of uw beste vriend om te zeggen hoeveel je kijkt ernaar uit om 's nachts van de meisjes, dan breng je emoties goed uitgedrukt.
  • Met een smiley gezicht, kan dit in bepaalde omstandigheden moeilijk zijn, want heel vaak niet passen bij de Grinsegesichter aan de situatie. In dit geval moet een hart worden gevonden. Afhankelijk van de fabrikant van de telefoon kan dit anders worden ingevoerd.

Pudding is in dit geval, probeer het uit of neem een ​​kijkje op de speciale tekens van uw mobiele telefoon.

Dus korte berichten zijn emotioneel

Er is een zeer eenvoudige methode hoe je een hart te tonen met uw telefoon:

  • De meest bekende teken van een hart is "<3". Het wordt vertegenwoordigd door een linker wijzende beugel (Guillemet) en 3. Tik op de twee symbolen een na de ander en je een hart te krijgen.
  • Sommige telefoons zet dit teken rechtstreeks in een echte hart. Als uw telefoon niet in een positie krijgt, blijft dan liggen hart van uw bericht.
  • Ook afhankelijk van de fabrikant, hoeft u niet te typen in alleen het hart. Een kijkje in de speciale tekens van uw mobiele telefoon en krijgt u een overzicht van alle beschikbare speciale tekens ontvangen. Dit kan variëren van een hart over een kussen Smiley en nog veel meer.

Het karakter hoeft alleen te worden geselecteerd en u kunt uw emoties achter een schriftelijke boodschap te geven meer expressie in dit geval.

Tags: toetsenbord, speciale tekens, telefoon, Mobiele telefoon, SMS, hart

Gerelateerde Artikelen aan Het maken van een hart met een mobiele telefoon - dus profiteren van de speciale tekens van de telefoon

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden