May 30

Vinyl vloer is een zeer duurzame, hoogwaardige vloeren. Het is bijzonder geschikt voor intensief gebruikte gebieden. Dit Bodenbalg komt zowel in de particuliere als in de commerciële sector wordt gebruikt. Wie heeft iets vakmanschap, kunnen vinyl heel goed leggen zichzelf.


Het leggen van vinyl - dus doe het professioneel


Vinyl vloer moet worden gelegd als laminaat.Wat je nodig hebt:

 • Zaag
 • Teppichmesser
 • Duimstok
 • Stootblok
 • Hamer
 • Spacers

Algemene informatie over de vinyl

 • Vinyl vloerbedekking is vergelijkbaar met de conventionele laminaat. Het bestaat uit een kurklaag, die dient als geluidsisolatie, een steunlaag van geperst houtmateriaal en vinyl laag met een dikte van 2,5 mm. Met een PU afdichting U kunt deze vloeren ook beschermen. Lay vinyl vloerbedekking niet op PE-schuim of tapijt. Voor gebruik buitenshuis, onverwarmde kamers en natte kamers vinyl vloerbedekking is niet geschikt. Zelfs voorafgaand aan intens zonlicht het oppervlak moet worden beschermd.
 • Deze verdieping biedt een verscheidenheid aan oppervlaktestructuren, zoals bedrieglijk echt op zoek hout of steen replica's. Het vinyl vloerbedekking, zijn er afhankelijk van de fabrikant in verschillende maten parket. Laat dit advies best alvorens te kopen. Naast vinylvloer je kan op vinyl tegels of vloerbedekking, zowel parketlook, terugvallen, met zowel de vinyltegel en het tapijt aanzienlijk dunner dan de vinylvloer.

Dit kunt u de vloer te leggen

De legtechniek vinyl parket overeen met het laminaat. De ondergrond waarop de vloer is gelegd worden zullen onregelmatigheden niet te tonen en moeten gezond en droog zijn. De afzonderlijke delen van het vinyl parket zijn verbonden met behulp techniek. Hierdoor ontstaat een gesloten en glad oppervlak zonder voegen. Een tot op houten vloer moet haaks op de legrichting van de planken zijn. In ruimten met een lengte of breedte van ongeveer 8 meter, is het raadzaam om een ​​compensator te voegen.

 1. Voordat u begint met het leggen van de vinyl parket, snijd de longitudinale bronnen van de planken van welke vorm de eerste rij, en dan leg de planken met de tong kant tegen de muur. Indeling vinylvloer van links naar rechts en het niet houden aan de bodem. Besteed aandacht aan een muur afstand van minstens 3 mm, bij voorkeur met kleine wiggen of andere afstandhouders.
 2. De tweede rij in vinyl vloerbedekking, dan beginnen met het overblijfsel van de laatste plank van de eerste rij, en ga dan verder op dezelfde wijze als in de eerste rij. De individuele planken zijn beste kraan met een tikken blok (houten blok) en een hamer in elkaar.
 3. Eenmaal aangekomen bij de laatste rij, trekken de loop van de muur met een potlood op het bord te worden getrimd. U kunt dit doen door congruent zet de plank in kwestie op het nummer dat u onlangs verhuisd. Snijd vervolgens de raad van bestuur op basis van en lijn ze aan de laatste rij. Met een zogenaamde koevoet, kunt u vervolgens gebruik maken van de laatste plank van de laatste rij correct.

Tags: DIY, Vloeren

Gerelateerde Artikelen aan Het leggen van vinyl - dus doe het professioneel

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden