May 30

U weet waarschijnlijk de boor: werk, waarvan werd aangenomen dat ze waren niet te tijdrovend, vereisen veel langer dan verwacht. Zelfs het leggen van laminaat kan tijdrovend zijn dan verwacht.


Het leggen van laminaat: Time - Mededelingen


Leggen gaat zelfs snel uit de hand.Om laminaat leggen is niet al te moeilijk en met een minimum aan technische vaardigheden die je nog te lang om dat te doen hoeft niet. Maar voor pure installatietijd kan ongeplande, extra tijd worden toegevoegd.

Underground en laminaat moet worden voorbereid

  • De vloer van de ruimte waarin het laminaat wordt geïnstalleerd moet schoon en vooral droog. In het bijzonder, in nieuwbouw of renovatie van gebouwen kan worden gevonden in een betonnen vloer restvocht; dit kan de afgewerkte laminaatvloer vervelende schade veroorzaken; in geval van twijfel te geven controleer de bodemvochtigheid. Als alles dom, heb je nog een lange tijd wachten met de installatie totdat het droogproces is voltooid.
  • Leg het laminaat op een oude grond, kan het zijn dat deze ongelijk zijn en kunnen alleen worden gecompenseerd. Dit betekent extra werk plus eventuele droogtijd.
  • Om laminaat huis halen en meteen beginnen met het leggen, is ook niet erg aan te raden. Het materiaal moet vóór acclimatiseren, zodat het niet vervormen. Plan voor ongeveer 48 uur.
  • Wordt het laminaat in folie gewikkeld, deze eerst te verwijderen. Bewaar vervolgens de panelen in de kamer op de grond liggen, waar zij worden gelegd. De kamertemperatuur van tenminste 18 graden en de vochtigheid niet hoger dan 70%. Als u twijfelt, moet u deze eisen voor alleen het binnenklimaat te creëren.

Extra tijd tijdens de installatie

  • Allereerst is het de tijd relevante, of u werkt met duidelijke laminaat of klik laminaat. Doe de panelen worden gelijmd, de aanleg duurt zeker langer.
  • Noodzaak een impact geluidsisolatie of dampscherm onder het laminaat? Vergeet niet dat u deze te meten, knippen en moeten verhuizen, die ook kost extra tijd.
  • Verkorting van de panelen is snel met een beetje oefening van de hand. In tegenstelling, maar het ziet er met uitsparingen voor verwarmingsbuizen gemaakt etc .; het aanpassen van en het afstemmen kan veel kostbare tijd slikken.
  • Last but not least, moet u voldoen aan de aanbevelingen van de lijm fabrikant droogte in gelijmd gelamineerd. Vermijd absoluut naar de nieuw geïnstalleerde vloer te laden vóór het verstrijken van deze termijn.

Tags: DIY, Home Improvement, laminaat, in verlegenheid gebracht

Gerelateerde Artikelen aan Het leggen van laminaat: Time - Mededelingen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden