May 30

U kunt laminaat op PVC leggen zonder grote problemen. Dit heeft niet alleen het voordeel dat u moet in de meeste gevallen geen effect geluidsisolatie, maar ook dat PVC als een isolator.


Het leggen van laminaat op de PVC - opties


Laminaat kan op PVC worden gezet.Wat u moet overwegen bij PVC

Alvorens op de linoleum vloer laminaat, moet u ervoor zorgen dat de PVC is gewoon. Er moeten bijvoorbeeld geen golven of kreukels. Zorg er ook voor dat de vloer schoon is. Verontreinigingen zoals zand te voorkomen kunt u het laminaat leggen redelijk. Laat de PVC zijn, in de regel niet meer geluidsisolatie nodig. Het PVC is het voldoende als een isolator volledig uit. Het maakt niet uit of het een dunne of dikke laag.

Om het laminaat instellen

  1. Ontmantelen eerst alle plinten in de kamer. Als de vloer is geveegd, veeg opnieuw met vocht tot de laatste stof te verwijderen.
  2. De eerste plank laminaat is niet direct op de muur geplaatst. Het moet altijd breedte van de ruimte tussen de wand en laminaat een vinger zijn. De achtergrond is dat het hout werkt door de temperatuur invloeden en uitzet. Dit is een drijvende installatie genoemd.
  3. Het beste beginnen eind wordt niets aan te trekken. Zorg ervoor dat de platen zijn recht. Hier kunt u een waterpas nemen om te helpen.
  4. Zorg ervoor dat de groeven zijn aan elkaar bevestigd voor het leggen van de volgende rij vloeren.
  5. Breng de laatste plinten en veeg de kamer.

Naast klikken laminaat kan worden aangebracht op de oude vloeren en parketvloeren, bijvoorbeeld verlegenheid uitstekend. De procedure is dezelfde als laminaat. Het enige verschil is dat je nodig hebt om de lijm en kam door gelijkmatig. Nogmaals, hoeft u niet geluidsisolatie nodig.

Tags: Vloeren, Zelf, laminaat, in verlegenheid gebracht, pvc, geluidsisolatie

Gerelateerde Artikelen aan Het leggen van laminaat op de PVC - opties

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden