May 30

Wilt u een nieuwe huisgenoot in uw WG opnemen? Om niet te zitten op de huur betalingen aan later blijven of aansprakelijk worden gesteld voor schade, zorg ervoor dat je per se te krijgen van een schriftelijke onderverhuring.


Het instellen van de huurovereenkomst voor een appartement - hoe het werkt


Sluit als de belangrijkste huurders van WG van het schrijven van sub-leases. © Rainer Sturm / PixelioBijzondere kenmerken van de accommodatie

  • Je in een WG vullen op verschillende soorten wetgeving: Ofwel sluit alle huisgenoten als hoofdhuurder een contract ondertekenen met de eigenaar of een van hen is de belangrijkste huurder en eindigt met de andere bewoners van sub-leases. Onderverhuur is meestal haalbaar gezien de gebruikelijke fluctuatie.
  • Te mogen onderverhuren, je in principe toestemming van uw verhuurder nodig.
  • Je zal het beste zijn om een ​​schriftelijke bevestiging van de verhuurder dat je over het algemeen recht op onderhuur en verwijst niet alleen naar een bepaalde persoon te geven.
  • Je dan alleen de verhuurder te vertellen de naam van de nieuwe kamergenoot met elkaar inwoners veranderen. Zorg, echter niet zonder toestemming van het aantal personen te verhogen, als resultante overbevolking contractbreuk zou kunnen vormen.
  • Een speciaal effect van de onderhuur is dat na afloop van de belangrijkste lease en de onderverhuur eindigt. In dit geval, proberen over te nemen als de nieuwe hoofdhuurder van het contract als haar huurder, echter een vordering bestaat het niet.

Onderhuur voor WG

  • Pas in een schriftelijke onderverhuur die ruimte of de ruimten en wat andere gebieden en de inventaris kan worden gedeeld om te worden verhuurd.
  • Bevestig het niveau van de huur, die je moet eens worden over een vast bedrag voor nutsvoorzieningen en onderhoudskosten. Als u een borg nodig, noteer de hoeveelheid, de rente en de terugkeer procedures in het contract. Ze maken ook een bepaling dat eventuele overtollige kosten worden gedaan tot verrekening bij vertrek.
  • Als u onderhuur een gemeubileerde kamer, moet u een inventarislijst, waarin items werden gehuurd te voeren.
  • Ten slotte kunt u de opzegtermijn in de onderhuur aan te passen. Een gestoffeerd gedeelde flat is in overeenstemming met § 573 c BGB III opzegbaar door de 15e van de maand voor het einde van de maand. Een kortere periode kunt u niet effectief mee eens langer moet niet in uw eigen belang te bepalen.
  • Voor ingerichte kamers nog kortere wettelijke termijnen kunnen aangaan, afhankelijk van welke periode de huur wordt betaald. Voor de maandelijkse huur betalen U kunt ook annuleren door 15 einde van de maand, met wekelijkse betaling de beëindiging tot de eerste werkdag van de week de volgende zaterdag te voeren.

Zorg ervoor dat de huur is redelijk in verhouding tot de totale huur van het appartement en de lokale vergelijkende huur. Anders kunnen de regels voor de verhuur overdrijving of woeker niet ontvankelijk. Als het gaat om sociale huisvesting, moet u aan de regels van het appartement bindend wet te houden. U wordt door een raadsman worden geadviseerd uit voorzorg in moeilijke gevallen.

Tags: Residentiële, ruimte, onderhuur

Gerelateerde Artikelen aan Het instellen van de huurovereenkomst voor een appartement - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden