June 1

Hersluitbare zakken zijn praktisch behandeld door een ingebouwde sluiting druk. Door Wiederverwenddbarkeit ze zijn zuinig en milieuvriendelijk.


Hersluitbare zakken - veelzijdig


Hersluitbare ziplock zak zijn handig.Hersluitbare zakjes zijn ook bekend onder de naam Zip zakken, rits zakken of quick release zak. Ze bestaan ​​meestal uit een witte en transparante kunststof. In tegenstelling tot andere plastic zakken zij voor opening niet beschadigd, maar kan worden geopend en gesloten herhaald.

Drie types van hersluitbare zakken

  • Noodzaak van zakken met een eenvoudige sluiting die niet hoeft te concluderen luchtdichte zorgen dat koord zak kan volstaan. Deze hebben aan het boveneinde een ingebouwde kabel die de opening van de contractie wordt gesloten.
  • Zak met Ädhäsionsverschluss zijn vooral bekend voor de scheepvaart. U kunt deze herkennen bij zelfklevende afdichtstrip. Aangezien dit verbruikt tijd en niet langer de hechtoppervlak op een gegeven moment, waardoor de zak enkele keren hun hersluitbare technologie.
  • De meest praktische, in het bijzonder voor het huis, zijn de ritssluitingszak. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De sluiting principe werkt door twee rails die zijn opgenomen aan beide zijden aan de bovenkant. Druk beide rails stevig op elkaar, de tas is luchtdicht. Deed dit aan de ene kant een langgerekte handgreep voor eenvoudig openen. Er zijn versies met en zonder etikettering strips. De strips, kunt u markeren de gewenste met vilten of een balpen, bijvoorbeeld, met de datum van de verpakking, de inhoud en het bedrag. Is een Eurolochausstanzung aanwezig, kan de zakken zelfs hangen.
  • Wilt u een reis rond de wereld of bedrijven binnen de EU, Zwitserland, IJsland en Noorwegen willen en om vloeistoffen te transporteren zoals cosmetica in de handbagage, zal u een vlucht tas nodig. De zakken bestaan ​​uit transparante PE-folie, een maximale capaciteit van 1 liter en herbruikbaar. Echter, is elke passagier mag slechts één vlucht tas te nemen. Deze regeling voor het luchtverkeer EU er sinds 06 november 2006. Het is een zekerheid voorziening als gevolg van de geplande aanslag in augustus 2006 in Londen, moet het in de vloeibare explosieven te worden gericht aan vliegtuigen te vernietigen.

Gebruik de zakken

Alle hersluitbare zakken zijn ideaal voor het opslaan, organiseren en sorteren van verschillende merchandise. Ze zijn handig omdat u de verpakte delen individueel nodig uit de zak en deze kunnen opnieuw sluiten verwijderen.

  • De koord zakken zijn voor de inhoud geen luchtdichte afdichting maar moeten stofvrij worden gehouden. Voel je vrij om te worden gebruikt voor huishoudelijke goederen en schoenen.
  • De zakken met Ädhäsionsverschluss ontdekt men vaak tijdens het transport. Bestel een catalogus, krijg je die vaak in zo'n zak. Er zijn ook vaak in de handleidingen die bij in verpakkingen. Ze zijn ook bekend als verpakking van ansichtkaarten, enveloppen en kleding.
  • De hersluitbare ziplock tas geschikt voor luchtdichte, stofvrij en reukloos beschermende verpakking. Bij hen kunt u kleinschalige goederen, huishoudelijke artikelen, maar ook de verpakking voedsel.

Tags: Huishouden, containers, plastic zakken

Gerelateerde Artikelen aan Hersluitbare zakken - veelzijdig

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden