June 1

Als u een armband voor mannen in leer, maar weet niet hoe je het beste kunt combineren, moet dit artikel je helpen.


Heren: draag een armband gemaakt van leer - zodat u het combineren


Een armband gemaakt van leer voor mannen © Robert Babiak juni / PixelioHoe mannen moeten een armband dragen

Mens armbanden kan de geldigheid van leer komen in een verscheidenheid van stylings.

  • Je zou kunnen overwegen, afhankelijk van outfit als je maar een zilveren of gouden of misschien best niemand zou moeten dragen op een armband gemaakt van leer of.
  • De bruine of zwarte lederen band niet een pak te dragen of op zijn best een belangrijk feest, waarbij de nadruk wordt gelegd op dat je slim en compliant verschijnen. Op kantoor, je vaak moet aandacht besteden aan een dresscode. Dus u moet vermijden in de bank, bijvoorbeeld om een ​​armband gemaakt van leer dragen. De beste hier zijn chique horloges.
  • Als u de lederen band dragen in je vrije tijd, is het best om een ​​T-shirt dragen met een koele thema omdat de stijlen, zodat wedstrijd. Trui storen meestal op brede leren riem of verbergen de armband. Als u een dunne, lange is dit echter een uitzondering, omdat je het goed kunt oprollen.
  • Zelfs shirts U moet niet per se formeel worden gecombineerd met een leren riem, de oproep voor horloges en gouden armbanden.

Als het leer tot zijn recht komt

  • Het beste komt op het leren armband voor mannen om te dragen als je twee lederen armbanden op een arm of een per arm te dragen. Combineer dan naar een leren ketting die je draagt ​​om je nek. Dit moet vrij lang zijn, zo strak kettingen niet zo ongedwongen zou kijken en dus in tegenspraak met de stijl van leren armband.
  • Besteed aandacht aan de kwaliteit en echt leer, kunstleer armbanden want vaak slijten snel of verliezen hun kleur, omdat de kleuren bijna altijd rommelig en gebrekkig met goedkope armbanden wordt uitgevoerd.

Tags: man, Mode, leer, toebehoren, riem, lederen band

Gerelateerde Artikelen aan Heren: draag een armband gemaakt van leer - zodat u het combineren

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden