May 30

Alle mosterd bevatten mosterdzaad, maar worden toegevoegd om ze andere ingrediënten. Daarom is de rassen verschillende hoeveelheden calorieën.


Heeft mosterd calorieën?


Mosterd wordt gemaakt van mosterdzaad en verschillende andere ingrediënten.Mosterd in verschillende varianten

De Chinezen gebruikten mosterd zo vroeg als 1000 voor Christus als specerij. Bij het mosterdzaad, mosterd poeder en mosterd paneel kunt u genieten van diverse gerechten en mosterd op brood en worstjes.

Wit, zwart en bruin mosterd als volkoren kan worden gevonden in pickles zoals augurken en marinades. Bij het koken en bakken het geheel mosterdzaad wordt ook gebruikt.

Bij mosterdpoeder, worden de korrels gemalen tot een fijn meel. Het kan meer kruiden en specerijen bevatten. Mosterd poeder kan worden gebruikt voor koken of gemengd met water en gebruikt als tabel mustard

De term verwijst naar de klassieke mosterd mosterd panel. Paneel bestaat uit mosterd mosterdzaad, water, azijn en zout. Eerder werd gemaakt met druivenmost. Deze mosterd wordt cider dir. De verschillende soorten andere bestanddelen bevatten die deel uitmaken van zijn typische smaak.

In Duitsland Delikatesssenf (medium hete mosterd) de meest wijdverspreide tafel mosterd. Is hij voegde mierikswortel, sprake van mierikswortel mosterd. Mosterd verschilt van medium hete door het hogere aandeel van bruine mosterdzaad.

In zoete mosterd korrels zijn grof gemalen. Deze variëteit is een zoetstof zoals toegevoegde suiker, zoetstof of honing.

Dijon mosterd is een fijne en warme mosterd. Bij de bereiding van de kernen wordt ontvet bruine en zwarte mosterd zaden worden verwerkt.

Düsseldorf Mostert, ook bekend onder de naam ABB mosterd, mosterd is Duitslands oudste dateert uit de vroege 18e eeuw. Tegenwoordig ABB mosterd wordt gemaakt van Löwensenf.

Zijn de mosterdzaadjes zijn nog steeds zichtbaar, sprake van korrel mosterd. Het is warmtegevoelig dan fijngemalen mosterd.

Calorieën van mosterd

Over het algemeen mosterd is nuttig in diëten, als je het gebruikt bijvoorbeeld, in plaats van boter of margarine of om te geven als een olie-azijn-mosterd dressing over de salade. De verschillende mosterd bevatten verschillende calorieën. Uit elk glas zijn de Nutrition Facts:

Medium mosterd heeft een calorische waarde van ongeveer 110 kcal per 100 gram, 3-7 gram koolhydraten en 6-7 per gram eiwit en vet. De voedingswaarden variëren van fabrikant tot fabrikant. Pittige mosterd ligt met minder dan 80 kcal, maar ook 170 kcal en meer.

Dijon mosterd heeft ongeveer 150 kcal per 100 gram. Het bevat 12 gram vet, dat kan worden toegeschreven aan het feit dat de mosterdzaad niet de-geolied.

Zoete mosterd heeft de meeste calorieën en koolhydraten. Dit komt door de toevoeging van suiker of honing. Dit Senfart kan tot 300 kilocalorieën per 100 gram hebben. Vooral veel calorieën zoete Dijon mosterd, die van nature bevat veel vet en honing veel suiker.

Ready-mosterd dressings en sauzen bevatten meer calorieën dan medium mosterd, maar soms minder dan zoete mosterd. Mosterd dressing, zie 200 kilocalorieën. Andere sauzen 250-300 calorieën. Kijk naar Sauzen op de voedingswaarde-informatie en aandacht besteden aan weinig calorieën en vet waarden. Hoe minder de saus suiker bevat, hoe beter.

Als u aandacht besteden aan een calorie-bewuste voeding, kiest medium hete mosterd om de smaak en nogal vetsmeersels zoals boter of margarine. Met extra vergine olijfolie, appelazijn en medium hete mosterd zet je een snelle en caloriearme dressing voor salades.

De volgende cijfers zijn gemiddelden. Kijk bij het winkelen voor de individuele producten op de calorie-grafiek.

De mosterd soorten in het overzicht
Senfart Calorieën per 100 g Kenmerken
Medium mosterd ongeveer 110 gedeeltelijk verfijnd met mierikswortel en andere specerijen
Dijon mosterd 150 bruin en zwart mosterdzaad, niet-DE geolied, dus hoger vetpercentage
Zoete Mosterd tot 300 Toegevoegde suiker, honing of andere zoetstoffen, grof gemalen mosterdzaadjes
Mosterd dressing minder dan 200 Afgewerkt dressing voor salades
Mosterdsaus tot 300 Finish saus voor groenten, vis en vleesgerechten

Tags: Voedsel, koolhydraten, calorieën, voedingswaarden, mosterd

Gerelateerde Artikelen aan Heeft mosterd calorieën?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden