May 30

Tomaten hebben veel positieve eigenschappen. De groenten smaakt niet alleen goed, het is ook heel gezond. Hier, de nachtschadefamilie ook weinig calorieën en bijna geen koolhydraten.


Heb tomaat koolhydraten?  - Informatie over de rode groenten


Tomaten zijn goed voor de gezondheid.Tomaten hebben weinig koolhydraten

  • Sappig, mollig en rood, moet de tomaten zijn. Maar niet alleen de kleur van de groente is uniek, de kleine "gold apples" hebben een zeer gezond binnenklimaat life. Hoewel de Nachtschattengewächs bestaat bijna geheel uit water is zeer rijk aan vitaminen. In zijn land van herkomst Amerika was de groenten in Mexico voor een lange tijd als medicinale plant gebruikt.
  • Het bestaat uit 93% water, 100 g groenten heeft slechts 2,5 gram koolhydraten, terwijl zeventien mineralen, dertien vitaminen en secundaire plantaardige verbindingen en fruitzuren. Tomaten zijn bijzonder rijk aan magnesium, vitamine C, kalium en het ingrediënt lycopeen.

Goed voor je gezondheid

  • Het maakt niet uit in welke vorm eet je de rode groenten, het beïnvloedt altijd positief effect op de gezondheid. Het fytochemische lycopeen onder andere verantwoordelijk voor de mooie rode kleur van de tomaat.
  • Het positieve aspect van de stof, echter, ligt elders. Het is belangrijk om te beschermen tegen kanker en hart- en vaatziekten.
  • De beschermende fytochemische vond ook in andere rode groenten en fruit zoals guave, roze pompelmoes en watermeloen.
  • Tomaten zijn niet alleen in zijn traditionele vorm gezonde, goed uit de bus, het pakket, als sap en gepureerde groenten niet zijn gezonde eigenschappen te verliezen. Het is ook aangetoond dat het sap en puree de stof lycopeen beter kan leiden in het lichaam.
  • Neem afstand van groene tomaten. Zolang de groenten niet zijn rode kleur hebt, moet je niet verbruiken - misselijkheid, hoofdpijn en ontsteking van de maag kan het gevolg zijn.
  • Tomaten hebben weinig koolhydraten en houden niet van de kou, geen groenten in de koelkast bewaren, maar op een donkere plaats bij kamertemperatuur.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Voedsel, groenten, koolhydraten, Gezondheid, tomaten, calorieën

Gerelateerde Artikelen aan Heb tomaat koolhydraten? - Informatie over de rode groenten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden