June 1
Handstulpen Breien voor beginners - Hoe gemakkelijk te slagen
02:24

 • Aanwijzingen voor sok breien - voor beginners
 • Strickanleitung voor Handstulpen - hoe het werkt
 • Legwarmers - Aanwijzingen voor het breien
 • Kinderen Hat Knit - Instructies
 • Brei ribbelst - hoe het moet
 • Breien caps - Manual
 • Edge steken brei de sjaal - hoe het werkt
 • Ballon Hat Knit - Instructies
 • Baby shoes - Strickanleitung voor beginners


Video van Isabel Wirdl-Weichhaus2: 24

U wilt leren breien? Laat ons dan feliciteren u met deze beslissing, omdat het breien is leuk, je bent creatief en kan bovendien maken mooie en praktische dingen. Voor de beginner, bijvoorbeeld, raden gauntlets. Ze zijn chique en modern - en ze zijn een goede basis oefening voor het breien eenvoudige rechts en links steken.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:53

  Breien sokken voor beginners - instructies
 • 02:41

  Strickanleitung voor Handstulpen
 • 02:14

  Handschoenen breien voor beginners - hoe het werkt


Wat je nodig hebt:

 • Wol
 • Naalden in bijpassende grootte voor wol
 • (Mogelijke rondbreinaald, dan naad nodig)

Als een beginner, dus als je begint met het breien net begint, dan moet je gewoon vier dingen die je moet leren - het oppakken van steken, breien rechts en links steek en afkanten in het einde. En deze dingen zijn voldoende om te breien werkhandschoenen.

Waarom polswarmers voor beginners?

 • Handstulpen zijn eenvoudig buizen voor de polsen, die (bijvoorbeeld met hellingen) die u verstrekt, in overeenstemming met mooie wol, kan gemakkelijk omgaan met zelfs als een beginner.
 • Belangrijk voor Handstulpen het is alleen dat ze fit en hebben een zekere elasticiteit - en je uit te komen al zo dat je gewoon afwisselend links en rechts steken, zodat u geen verdere kennis nodig als het gaat om verschillende steek of patroon.
 • Als je een beginner bent who cares, met een naald (vijf naalden - vier, waarbij het 'breien stuk "is een te breien), niet duidelijk te komen, dan kunt u breien met twee naalden of rondbreinld want natuurlijk is het bij Handstulpen kan via een hechting aan de overeenkomstige rechthoek sluit ook in een buis.
 • Maar wees niet bang, dit is in ronde breien op sokkenbreinld niet echt serieus - en als je het oefenen vanaf het begin, zelfs sokken zijn later enz. Geen probleem. Daarom worden deze instructies gebaseerd op een sokkenbreinld van breien.

Praktijk breien en breien spanning

 1. Je eerste wol en de bijbehorende naalden krijg je best in een speciaalzaak. Hier kunt u vragen wat wol is het meest geschikt voor uw geplande Handstulpen en wat naalden size fits om - een dergelijk advies is niet verkeerd voor u als een beginner.
 2. Begin breien met oefenstuk, die een verdere effect naast de eerste stappen praktijk hebben: Het is een proeflapje zodat de juiste grootte van de manchetten later kan bepalen, en daarna het juiste aantal steken te lezen.
 3. Dus neem op een bepaald aantal steken, bijvoorbeeld 16 Natuurlijk kunt u nauwkeurig te formuleren in woorden hoe dat te doen, beter begrepen door een breien beginnende zal maar door koppeling met de foto's . Dus kijk naar de foto aandachtig en probeer het te herwerken. Zodra begrepen principe is vrij eenvoudig. Voor de steekverhouding je niet breien in de ronde door de manier waarop.
 4. Als je 16 steken, de praktijk om te breien en averecht recht hebben ontvangen. Nogmaals, je probeert het best de beelden, dan is het de makkelijkste. Brei 2 afwisselend rechts en links twee mesh, ook mogelijk is een 01/01 alternerende. De laatste steek van uw exemplaar, maar het moet een rechte steek zeker.
 5. Zoals in de RS rij - - rechts en links steken in de achterste rij, je deze eerste steek van eenvoudige en goed afwisselend breien verhogen. Zorg ervoor te breien averecht steken links en rechts.
 6. Tel bij het breien van de gelederen. Als je een groot genoeg stuk klaar is, het meten van de grootte van uw stekenverhouding. Belangrijk voor uw handschoenen is bijzonder de breedte.
 7. Meet je pols omtrek en dan verwacht door het monster het benodigde aantal steken. Je moet deelbaar zijn door vier.

En nu de handboeien

 1. Neem nu het aantal steken dat u hebt berekend. Je hoeft niet te ronden ook doen bij het gebruik van een naald match.
 2. De ronde in de buurt aan het einde van de volgende reeks, waarin u de steken te verdelen over de vier naalden, de naald spel. Brei deze met de eerste naald een kwart van de maas, met het tweede, en zo het volgende kwartaal tot alle steken zijn verspreid over de vier naalden. Door de vijfde uit gebreide dan het krijgen van een naald na het andere, altijd in ronden.
 3. Is je hand manchet zo lang als u dat wilt, kunt u afkanten de laatste rij. Neem eens opnieuw een kijkje op de foto. Zorg ervoor dat u het te doen op het opheffen van de steken zeer losjes dus, anders wordt de rand van je hand boeien contracten te hard.
 4. Als u tevreden bent, je hebt nu breit de tweede hand Tulip hetzelfde. Is uw rookie debuut is niet zo succesvol, misschien te groot of te klein is, veranderen de bijbehorende parameters en de praktijk gewoon doorgaan. Veel plezier en succes!

Tags: Ambachten, steek, het breien, naald, beginner, handboeien

Gerelateerde Artikelen aan Handstulpen Breien voor beginners - Hoe gemakkelijk te slagen

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden