May 31

Halloween houdt in dit land steeds meer onderdeel geworden en we zien op de avond voor Allerheiligen kleine en grote heksen, weerwolven, tovenaars en andere enge wezens. Het beste voor het kind dan op de Amerikaanse model "Trick-or-Treat", waar veel snoep te wachten. Helaas, originele kostuums zijn commercieel erg duur. Maar je kunt ook een Halloween kostuum zelf.


Halloween: maak kostuum zelf - dus je veranderen in een zombie


Misschien bent u inderdaad vergelijkbaar griezelig?Wat je nodig hebt:

 • oude kleren
 • Stage make-up
 • Spons
 • Artificial Blood
 • Verbanden
 • Haarspray
 • Kam

Om een ​​kostuum voor Halloween zelf maken

 • Als u wilt een kostuum op Halloween zelf te maken, moet u voor een authentieke uitstraling naast gescheurde kledingstukken van de juiste make-up en een bijpassende kapsel.
 • Vooral bij Halloween, is het belangrijk om een ​​bijzonder griezelig, want je wilt de mensen bang te maken. Hoe beter de voorbereidingen hier, hoe effectiever uw kostuum.

Pas het paneel voor Zombies

 1. Als een zombie zou moeten uitzien vers opgestaan ​​uit het graf, u kleding met scheuren en gaten. Gebruik geen licht-gekleurde kleding, omdat deze onrealistisch.
 2. Om enkele gaten kunt u de nep-bloed te smeren. Daarnaast kunt u kleine plastic bugs of spiders bevestig met stof lijm, die een extra afschuw effect geeft.
 3. Zelfs koffievlekken of aangewreven aarde zien er erg goed als je een dergelijk Halloween kostuum zelf te maken. De besmeurd en vuile kleren, hoe beter. Zelfs vervuilde zwachtels, kunt u wikkel rond de armen en benen.
 4. Als de onderste laag om mee te beste groene of bruine slepen, nauwsluitende kleding. Bovendien sleept de bewerkte, haveloze kleding.

De juiste make-up voor Halloween Costume

 1. Als een primer voor je gezicht, kies dan een schaduw van groen dat u volledig in het gezicht en verspreid het op zijn handen.
 2. Dan, dep een kleine zwarte verf op de groene delen van het lichaam en wissen van de twee kleuren met een spons voorzichtig. De ogen make-up volledig in het zwart.
 3. Het schilderen van de nagels in zwarte, bruine of groene kleuren en verf je weg littekens op zijn handen en gezicht. Hiertoe, make-up sticks zijn best.
 4. Zorg ervoor dat u de zaak aan de hals met groene tinten zorgen te brengen, anders wordt je eigen huid schemert door het kostuum.
 5. Touperen het haar iets en dan wuscheln gemakkelijk naar de Strubbel effect te versterken.
 6. Spuit vervolgens het haar met haarlak of spray gekleurde carnaval. Zo krijgen ze het vereiste niveau.

Tags: Vrije tijd, make-up, Halloween, Zombie, kostuum, kapsel

Gerelateerde Artikelen aan Halloween: maak kostuum zelf - dus je veranderen in een zombie

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden