May 30

Kinderen hebben veel plezier, om te kleden griezelig. Vooral bij Halloween ze willen met hun vrienden achtervolgen het gebied en vieren een goede Halloween Kids Party. Dus de Gruselparty een succes, je natuurlijk nodig hebt ideeën voor enge decoratie, lambrisering, voedsel en party games.


Halloween Kids Party - Ideeën


Voor Halloween Kinderfeestje gruwelijke decoreren ideeën zijn in de vraag.Partydeko enge pompoen & Co

Voordat de Halloween Kids Party begint, wordt de partij kamer ingericht met griezelige elementen. Crafting de Art samen met uw kind op voorhand. In ieder geval, een uitgeholde pompoen hoort bij een geduchte grimas naar de flakkerende kaars wordt geplaatst. Van karton horror personages zoals vleermuizen, schedels, spoken of bezem heksen 'worden gesneden. Dit wordt verdeeld hetzij als Streudeko op tafel of vensterbanken of zij gehecht aan het gordijn.

Een spook van bladen zwevend in de ruimte

Van een oud laken om een ​​spook te bouwen. Deze blaast u een ballon, bindt de platen rond, zodat de ballon is het hoofd, en schilderde de figuur. Dan hang je op het plafond en fixeert de spread sheets op de muren. Dus het ziet er alsof het spook zweeft in de ruimte.

Tinker Creepy cijfers als tafeldecoratie


Halloween Kids Party - Ideeën


Kostuums kan gemakkelijk worden opgelapt voor Halloween Party zelf. © Heike SchultzZo zal het leuk griezelig op tafel zijn, kunt u enge figuren sleutelen: Giet een rubberen handschoen met gips en laat het goed drogen. Nadat de handschoenen zijn verwijderd, kan uw kind de kant te schilderen, zodat het gips figuur ziet eruit als een gescheurde de hand. Een reusachtige spin slagen met zwarte garen dat wordt verwerkt tot een grote bobbel. Voorzien van zwarte pijp schoonmakers en karton ogen van de spin in het bijzonder eng.

Het ontwerpen van kostuums voor de Halloween Kids Party zelf

Zelfs de kostuums hoeven niet te veel geld uitgegeven. Zo kan heerlijk worden geproduceerd griezelige kostuums voor Gruselparty uit oude lakens, stofresten, versleten T-shirts of een oude zak. Verf je beddengoed met slechts een skelet, schedel, of druppels bloed. Van vodden creëerde een heksen Rock: Dan moet je gewoon gehecht aan andere stof strips op een dik snoer en wikkelt het rond de taille van het kind. In T-shirts gaten of franjes worden gesneden en de oude zak hoeft alleen gaten voor hoofd en armen.

Enge maskers of make-up

De kroning van het paneel is het ontwerp van het gezicht. Wie wil, kan het achter een masker verbergen. Gemaakt van schuimrubber of eenvoudige papieren borden en rubber diverse modellen zoals pompoen, schedel of spook zelf kan worden gesleuteld. Met carnaval make-up of een normale make-up gebruiksvoorwerpen zijn eng gezichtsuitdrukkingen om direct te schilderen op de huid. Als alternatief, maar verf een spinnenweb in het gezicht. Wie wil er perfect uitzien, kan de juiste kapsel met gekleurde haarlak te maken.

Walgelijk eten voor Gruselparty

Het eten voor de Halloween Kids Party mag niet worden nagelaten. Oriënteren simpelweg omdat wat de kinderen liever uit eten. Invent voor afschrikmiddel naam, zodat de kinderen de echte rechter niet hebben geraden. Pasta met rode saus heet dan "wormen in het bloed" en worst zijn "vinger botten". Maak een chocolade pudding uit die uitsteken een paar rubber wormen - dat is de "wormen Aarde". Als een drankje te vullen druivensap in een glazen kan en geven een paar druiven. Het hele ding je verkoopt als "ogen Trunk". Laat je fantasie de vrije loop, dan moet je zeker krijgt nog meer ideeën.

Bat koekjes voor de partij van kinderen

U kunt ook cookies matching met uw favoriete recept te bakken. Als u geen bijpassende cutters, Tinker kartonnen template matching. Dit kan bijvoorbeeld een knuppel, een schedel of pompoen. Rol het deeg uit, zet het masker op en neem een ​​snuifje van het karton. Dan is de koekjes zijn gebakken en versierd na afkoeling met gekleurde glazuur of chocolade glazuur. U kunt ook cupcakes, die je bedekken met oranje marsepein en het plafond vormen pompoenen bakken.

Enge hamburger voor het diner

Voor een enge hamburger je nodig hebt hamburger broodjes, worstjes, ketchup en gesneden amandelen. Halveer de Weense zodat ze als een vinger ongeveer even lang. Snij bovenin een stuk worst schuin uit, zodat een vingernagel bed ontstaat. Into stick met ketchup een geschaafde amandelen. Snijd de broodjes hamburger en plaats de worst in segmenten, zodat het lijkt alsof de vingers van één hand. Voer zoveel ketchup betekent dat het naar beneden loopt als bloed en plaats de tweede helft van hamburgers op de top. Finish is de enge hamburger.

Party games voor kleine spoken

Als u op zoek bent naar party games, kunt u terug op de vertrouwde dingen die je gewoon de slogan hernoemen dienovereenkomstig vallen. De ballon wordt dan dansen "Laten we barsten van de hersenen". Van de reis naar Jeruzalem "reis naar de hel" is. De verliezer zal worden "gestraft" door het hebben om te eten of drinken iets vervelends als mosterd of citroensap. Voorlezen een eng verhaal en het organiseren van een quiz. Maak Flaschendrehen in een donkere kamer. Hier kunnen de kinderen zich voorstellen wat moet degene die naar de fles wees maken. In spookachtige omgeving veilig de kinderen komen griezelige ideeën.

Nachtwandeling is een van hen

Een nachtwandeling opgewonden kinderen en volwassenen. Bereid van tevoren een route voor, rekenen op een paar stations en zorgen angstaanjagende momenten. Op de stations, moet de kinderen deelnemen aan iets wat ze niet zien. Dit kan een schoenendoos met een gat of een zak zijn. Binnen zijn gekookte pasta of jello. Wie durft, moet een stuk alleen te gaan en te krijgen op het einde van de track een beloning. Als alternatief kunnen de kinderen verzamelen Starlights, iets verder gelegen van de weg af. Hier leuke en griezelige is onvermijdelijk.


Halloween Kids Party - Ideeën


Met de juiste decoratie Muffins zijn de perfecte Halloween voedsel. © Heike SchultzHalloween Kids Party - Ideeën


Een enge hamburger voor Halloween Kids Party © Heike Schultz

Tags: Games, Familie, Halloween, de partij van kinderen, Halloween partij

Gerelateerde Artikelen aan Halloween Kids Party - Ideeën

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden