June 1

Je bent weer in voor de spiegel, maar je niet graag iets? Vaak is dit te wijten aan je haar, vooral op haarkleur. Veel gewoon niet weten wat er beschikbaar is. Ik heb een paar tips voor hoe u de juiste kleur te vinden uit een breed scala van haar kleurenpalet voor je hoofd.


Haar kleurenpalet - die bij u past


Welke kleur past u het beste?Breng haar kleurenpalet goed

  • Bij het verven altijd voor zorgen dat je niet te ver van je natuurlijke haarkleur afwijkt. Hierdoor kan er heel onnatuurlijk.
  • Wees voorzichtig bij het donker naar licht kleuren en het licht naar donker kleuren. Het kan niet alleen veranderen uw type, maar beweerde het haar ook.
  • Kappers aanraden om te verblijven in de schaduw, op slechts een paar tinten lichter of donkerder vlek. Of maak alleen subtiele highlights.

Als u herhaaldelijk hebt veranderd uw haarkleur door de jaren heen en zijn niet zeker weet welke voor u geschikt is, kijk dan in plaats van een expert op het gebied.

Welke kleur bij je past

  • Als je een blanke huid en een neiging tot sproeten en heldere ogen, dus het is aangeraden niet te vlekken donkerder dan medium bruin. Anders kan je kleur onnatuurlijk. Voor hoogtepunten, kunt u proberen met rood.
  • Heeft u de neiging om de huid met rode wangen bleek en hebben blauwe, grijze of groene ogen, dus u bent koele kleuren. Maar niet te donker, het lijkt te kunstmatig.
  • Met donkere ogen en licht gebruinde teint moet je het proberen in het haar kleurenpalet van bruin. Kan kijken ook erg leuk blond in zijn verschillende nuances. Maar kijk eens naar deze enige kleur monsters bij uw kapper voordat u het experiment durven. U kunt een teek rode brengen weer in het spel.

Als je een veel moed, u kunt testen ook benadrukt als een sterke, heldere kleuren. Maar vergeet niet dat je altijd kunt trekken zo de aandacht.

Voordat losfärben scherp, probeer dan het toepassen van uw nieuwe haarkleur alleen als een tint. Als je geen idee hebt, vraag naar de kapper te spreken voordat je hebt om rond te lopen met een ongewenste haren kleurenpalet op het hoofd.

Tags: Schoonheid, verven, kleurstoffen, Kleurenfoto, Barber

Gerelateerde Artikelen aan Haar kleurenpalet - die bij u past

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden