May 30

Frequent of slecht styling, de verkeerde producten voor je haar of overdreven zorg, vaak de oorzaak van de meest natuurlijke sieraden die we hebben is gebroken. Maar wat kun je doen tegen gespleten haarpunten of dof haar? Er zijn veel verschillende manieren om het haar weer in vorm.


Haar gebroken - wat te doen?


Als gebroken haar Je hoeft niet hun toevlucht tot radicale middelen altijd.Haar kapsel elke dag naar kijken altijd perfect onderhouden. Ofwel steil haar golvend en krullend of krullend haar glad. Het is back-gekamd, geborsteld, bespoten en aangesloten met beugels. Zelfs kleurveranderingen vaak de norm. Zo kan broos en beschadigd haar uit de meest mooie glanzende gezond haar. Het hoeft niet altijd de schaar als een rescue een aantal problemen die kunnen optreden met de juiste verzorging en styling aangepast.

Hoe de zorg voor haar gebroken

Gebroken haar krijg je niet zomaar. Vaak is een combinatie van verschillende styling fout is bepalend voor gebroken tips of dof haar geworden. Sommige noodmaatregelen kan u helpen om de stap van de radicale kort haar te omzeilen.

 • Een goede verzorging begint met het wassen. Selecteer een niet te hoge temperatuur, omdat warm water verlaat het haar snel zwellen, zodat het haar is kwetsbaar en kan breken.
 • Kies een shampoo voor beschadigd haar en masseer het in nat haar. Vermijd sterk door wrijven je haar. Meestal is het voldoende als je massage een beetje shampoo in het haar lijn en benadrukken het schuim op de lengtes.
 • Na het wassen van je haar grondig dus moet je alle shampoo resten worden verwijderd spoelen. Bovendien, een spoeling van dezelfde productlijn raadzaam dat u achterlaten op, vooral in de lengte. Vergeet niet om grondig te spoelen de spoelen met helder water.
 • Veel huidverzorging lijnen zorgen voor extra conditioners die glad beschadigd haar en maakt het weer glossy verschijnen. Deze remedie kun je ook je haar een keer per week te behandelen.
 • Echter, te veel van toiletartikelen is niet aan te raden als de klagende haar en ze gaan meer gemakkelijk gebroken. Het is belangrijk om een ​​gezonde hoeveelheid zorg te passen op de textuur van het haar. Op de producten zijn bedragen gegeven voor de toepassing, moet u voldoen.
 • Voor gespleten haarpunten in de haarpunten u speciale tip vloeistof te vinden. Deze omvatten siliconen of siliconen oliën die gebroken pieken kan herstellen op korte termijn. Een paar druppels zijn voldoende als noodmaatregel.
 • Wanneer styling, is het zinvol, als je zonder al te veel warmte, droog wrijven met de handdoek of backcombing tijdje. Om je haar een kans geven om te herstellen.

Wat kunt u doen voor haarverzorging anders

 • Na het wassen van je haar, kunt u pre-drogen met een handdoek tulband. Na een grobzinkiger kam te kammen is meer geschikt dan een borstel. Een kam heeft slechts één rij tanden, zodat je haar niet verstrikt raken tanden in verschillende rijen. Merk echter op dat de kam heeft geen scherpe randen. Excellent zijn houten of hoorn kammen.
 • Kam je haar van de tips om de nek, zodat u onnodige slepen en tweets. Neem dit een onderdeel van je haar in eigen handen en beginnen te kammen op de tips. Werken in secties om de haarlijn voor, één keer per deel van het haar gekamd.
 • Wanneer heb je een kans aan de lucht drogen je haar, ze gebruiken. Als je tijd is kort en u nodig hebt om het haar te nemen, probeer dan niet te föhnen met volledige verwarmingsvermogen, maar om de matig vuur instelling te kiezen. Hoewel het duurt een beetje langer, maar gemakkelijk op je haar.
 • Vermijd een tijdje aan chemische behandelingen zoals het bleken van je haar, haarkleur of permanent. In plaats daarvan kunt u toegang tot tinten die uit te wassen na een paar wasbeurten schelen. Deze aanval van de haarstructuur niet zo veel.
 • Als je gewoon het maken van een dieet of stress, die ook zichtbaar is voor je haar. Ondervoeding kan ook het haar dof en glansloos.
 • Commercieel of bij de kapper zijn er speciale haar olie of care serum, die je haar voedingsstoffen feeds. Het gebruik daarvan is niet te veel, anders wordt je haar ziet er vet snel.
 • Laat u regelmatig knippen uw tips. Om te voorkomen dat gespleten haarpunten en je haar zal altijd fris en gezond uitzien.
 • Updos u moet vermijden in de Regerationszeit je haar omdat je haar kan ook worden beschadigd door de back-kammen en het gebruik van haar clips. Gebruik in plaats hochzustecken een eenvoudige en grote haarklem om een ​​gedraaide of gevlochten vlecht.
 • Ook solide en uitgebreide gevlochten zijn niet aan te raden. Deze kapsels zijn je haar de hele tijd onder spanning en trein. Als u een Flechtzopf te maken, ze hun toevlucht te verliezen en wilde ongedwongen varianten. Bevestig met vlechten haarbanden zonder metalen klemmen, omdat de scherpe randen van de metalen stam van de tips in aanvulling.

Informatie over Care Fabrics

In haarverzorgingsproducten vindt u altijd details die bepaalde ingrediënten te benadrukken. Het is echter niet altijd bekend is wat het is voor een kwestie of hoe ze handelen in hun haar.

 • Aloë Vera is een vitamine en mineraal-rijke plantenextract, die niet alleen wordt gebruikt in haarverzorging. Aloe biedt je haar met vocht en werkt op dezelfde kalmerend effect op je hoofdhuid.
 • Is in de zorg lijn Aprikosenkernöl inbegrepen, dus is een olie met onverzadigde vetzuren. Deze olie niet alleen temt koppig haar, maar onderhoudt vooral benadrukt en zeer droog haar.
 • Brittle punten in je haar, dan kunt u herstellen met de zorg stof ceramide. Deze lipiden of vetten worden beschouwd als het cementeren inhoud van de cuticula.
 • Makkelijk doorkambaar en glanzend je haar is als je een beroep doen op CoQ10. De lichaamseigen stof stimuleert de aanmaak van keratine Hair module, die gezond haar zorgt.
 • Producten met jojoba olie, een huid-compatibele plantaardige was, plat je haar ook. In tegenstelling tot andere oliën, ofwel jojobaolie geen harde film op het haar achter te laten. In veel end vloeistoffen, zie ook deze zorg stof.
 • De belangrijkste bouwsteen van haar, kan de keratine de schubbenlaag van het haar weer glad. In verzorgingsproducten voor beschadigd haar U kunt dit additief vinden.
 • Collageen of collageen is een ingrediënt als een fijne beschermende film rond het haar gaat liggen. Zo is het eiwit beschermt je haar tegen milieu-invloeden.
 • Verschillende oliën zoals macadamia olie, amandelolie, olijfolie of Seamöl worden gebruikt voor vele jaren voornamelijk als conditioner. De ingrediënten van de oliën voeden en regenereert de haarstructuur.
 • Panthenol als ingrediënt heeft een kalmerend en vochtbindende effect. Zo helpt het haar om vocht vast te houden en aldus gezondere handelen.
 • Siliconen behoren tot de meest controversiële ingrediënten. Voor een vlotte en kitten de haarstructuur. Anderzijds hebben zij zich hechten aan het haar en kan deze klacht. Dit kan niet goed en, bijvoorbeeld, mislukken kleurstoffen andere stoffen.
 • Ook aanbevolen voor beschadigde haarstructuur zijn producten met tarwe-eiwitten als ingrediënt. Het eiwit zorgt voor superieure grip en glans, het versterkt ook de structuur van het haar.

Als alle middelen niet helpen en je haar niet wilt ontspannen, trek een kapper die u vertrouwt voor advies. Dit kan aanbevelen het optimaal afgestemd op uw haarverzorging probleem en je haar knippen als het nodig is. Misschien zelfs een afspraak met de huisarts is nodig omdat de oorzaak van de matte en gebroken haar niet in de verkeerde zorg liggen.

Tags: Schoonheid, haar, haar zorg, haar opmaker, gespleten haarpunten

Gerelateerde Artikelen aan Haar gebroken - wat te doen?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden