May 31

Milieu-invloeden en slechte verzorging aanspraak maken op de haarstructuur vaak, kijken zodat het haar snel gebroken en dun. Een gezond en sterk haar u kunt genieten van snel weer als u gebruik maakt van deze huismiddeltjes.


Haar gebroken en dun - dus helpen huismiddeltjes


Beschadigd haar? Plunderen opnieuw de voedselvoorziening!Wat je nodig hebt:

  • Olijfolie
  • Eieren
  • Honing
  • Kamillensud

Vraag ofwel klaar: Olive Pure (voor droog haar) of zelfs tot gemengde haarmasker van twee eierdooiers, drie theelepels honing en een theelepel olijfolie (voor de algemene versterking van fijn haar), of Kamillensud (voor vet haar, treedt regelmatig gebruikt iets helderder).

Om uw gebroken en dun haar te helpen

  1. Dus het haar kan de ingrediënten goed te absorberen, moet je wassen net vóór de behandeling. Neem grote zorg niet om een ​​shampoo te gebruiken zonder siliconen, omdat ze een dun laagje op het haar, zodat er geen verdere actieve langer om je haar te krijgen. Men kan zelfs zeggen dat je 'gebroken cultiveren "je haar met te veel siliconen kan hier.
  2. Na het wassen, kam het haar met een grove kam door zachtjes. Nat haar is veel gevoeliger dan in droge toestand, dus niet overgaan tot rabidly. Ook handdoek wrijven, moet u voorkomen dat het indrukken van de haar eerder uit zacht.
  3. Voer nu in het midden van uw keuze. Gebruik ofwel de (boven) zelfgemaakte haar behandeling of neem een ​​van de andere huismiddeltjes op. Probeer hier de middelen voor het aanvragen zo dun mogelijk, en in plaats daarvan masseren de toppen.
  4. Er volgt nu een korte blootstelling tijd (u kunt dit doen door het bedekken van het haar met een dunne folie en wikkel een handdoek rond je hoofd, de warmte helpt de actieve ingrediënten om de haarstructuur gebroken doordringen).
  5. Dan spoel je haar er goed uitzien. Schenk bijzondere zorg te heet water te gebruiken, omdat dit enerzijds, het haar structuur is sterk en anderzijds bij behandelingen met ei aanvallen, kan het ei leiden tot flocculatie.
  6. Een andere korte wassen kan (indien nodig) Verwijder de laatste resten van het haar.

Tags: Schoonheid, haar, haarverzorging, kamille, olijfolie, haar behandeling

Gerelateerde Artikelen aan Haar gebroken en dun - dus helpen huismiddeltjes

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden