June 1

Haar behandelingen van de drug store zijn duur, hoewel de ingrediënten zijn vaak allesbehalve waardevol. Overweeg alternatieven, dus de moeite waard voor iedereen. In uw eigen keuken, zijn er tal van natuurlijke nog zeer effectieve huismiddeltjes die het droog haar vocht en glans geven.


Haar behandelingen om je eigen te maken


Zelfgemaakte haarbehandelingen hebben een intensief en geld besparen.Wat je nodig hebt:

 • Olijfolie
 • Eierdooier
 • Citroensap
 • Honing
 • Melk
 • Quark
 • Avocado

Haar behandelingen kan worden gemaakt van veel verschillende voedingsmiddelen zoals oliën, eieren, honing, kaas en fruit zelf. Sinds zelfgemaakte haar behandelingen zijn niet duurzaam, moet u ze meteen gebruiken en geen residuen ontkrachten.

 • Haar behandelingen op basis van olie kan fijner haar klagen en daarom niet meer dan een keer per week worden toegepast. Je moet ook masseren haar behandelingen alleen in de droge haarlengtes en het vermijden van de haarlijn.

Hair Behandeling met olijfolie

 1. Voor een lange tijd zuidelijke vrouwen behouden hun haar na het wassen met olijfolie. Als je dik haar, kunt u olijfolie pure massage gebruiken in uw vochtig haar en laat gedurende tenminste 10 minuten. Dan moet je wassen de olie met een beetje shampoo.
 2. Vooral intensief invloed op een olie-conditioner, als je je haar wrap na toepassing van de olie in plastic folie, op een handdoek en slapen 's nachts zo.

Een behandeling voor het haar met jojoba of klimmen wortel olie

 1. In plaats van olijfolie is geschikt voor haar behandeling ook amandel, jojoba en klit olie. Als je problemen hebt met gespleten haarpunten hebt, kunt u deze oliën regelmatig in kleine hoeveelheden kneden in het haar eindigt en niet wassen.
 2. Als je fijn haar, moet u meng de olijfolie, zodat het een lichtere structuur krijgt. Afhankelijk van wat je de koelkast zal dragen om het citroensap, honing, eigeel, melk en kwark is.
 3. Meng de olie met één of meer van deze bestanddelen in een verhouding van 1: 1 of 1: 1: 1, enzovoort. Na krachtig roeren, krijg je een romige conditioner die gemakkelijker kunnen worden uitgewassen dan pure olie.
 4. Deze eenvoudige mengverhouding kunnen vrij variëren afhankelijk van uw individuele behoeften. U kunt mengen bijvoorbeeld 3 eetlepels olijfolie, 1 eidooier en het sap van een halve citroen. Masseer de conditioner in je haar een en laat het staan ​​voor 15 minuten voor het spoelen ze met shampoo.
 5. Een schot van wodka of rum maakt haar behandelingen met ei meer gemakkelijk afwasbaar en geeft extra glans.

Maak haar behandeling met avocado zelf

Ook als basis voor een voedende haar behandeling is geschikt een rijpe avocado. Pureer het vruchtvlees met een vork tot puree en voeg het sap van een halve citroen en een eetlepel olijfolie. Breng dit haar behandeling zoals gebruikelijk na het wassen en laat het staan ​​voor 15 minuten.

Tags: huismiddeltjes, Schoonheid, haarverzorging, natuurlijke cosmetica, olijfolie, avocado, haar behandeling

Gerelateerde Artikelen aan Haar behandelingen om je eigen te maken

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden