May 30

U bent op zoek naar oefeningen die je kunt ontdoen van de dubbele kin probleem zone op een snelle en eenvoudige manier? Hiervoor heeft u de mogelijkheid om een ​​aantal verschillende gymnastische oefeningen van toepassing. Van gecombineerde versies, die bovendien gezicht en hals aanscherping van de effectieve en eenvoudige vocale oefening op de gaan, kunt u uw favoriet te kiezen.


Gymnastiek tegen dubbele kin - de beste oefeningen


Met eenvoudige gezicht oefeningen die je kunt snelle succes tegen een dubbele kin te bereiken.Als je kijkt in de spiegel zult u een dubbele kin, die vaak kan lijken rond je gezicht zien, dan het eigenlijk is. Om effectief te bestrijden dit bacon vouw en kunnen hier verwijderen, is het belangrijk om de overeenkomstige gezicht en hals gebieden vast. Voor dit doel zijn er speciale gezicht gymnastiek oefeningen die je het gemakkelijkst kan uitvoeren.

Grin helpen tegen een dubbele kin en verstevigt de nek

Een eenvoudige, maar zeer effectieve oefening is de grijns met gesloten lippen. Het grote voordeel hiervan is dat je vrijwel overal kan uitoefenen deze oefening. Het is belangrijk dat je een rechte zithouding hebben. Grijns met gesloten lippen en til de kin terwijl langzaam omhoog. Houd deze positie ongeveer vijf seconden voordat u uw kin terug te brengen naar de uitgangspositie. Zorg ervoor dat ook in dit deel van het laboratorium, is een spanning gehandhaafd in de nek. Herhaal deze oefening 20 keer achter elkaar. U zult snel merken dat je niet alleen effectieve resultaten tegen de dubbele kin met deze praktische overwegingen sportschool oefening te bereiken. Door de constante spanning in de nek en het is gestroomlijnd en getraind.

Met verschillende oefeningen die je je dubbele kin vechten

Deze gezicht oefeningen zijn perfect geschikt om te kunnen oefenen in tussen. Zij fungeren niet alleen de rimpels op de kin verminderen, maar de volledige follow gezicht gebied. Begin met een tikken met je wijs- en middelvinger tegen de onderkant van haar kin. Dit helpt bij het verminderen van de dubbele kin en zorgt voor een strakke bovenste nekgedeelte. Als gevolg van de oefening, drukt u met de duim van de bodem tot aan je kin. Open je mond en daarmee opbouwen van een druk tegen je vuist. Houd de druk gedurende ongeveer vijf seconden. Tot slot, met behulp van uw hand op je kin naar de hals. Dus de bloedsomloop wordt gestimuleerd, dat een verstevigend effect op uw weefsel heeft.

Gym met een gast handdoek opgeleid het hele gezicht gebied

Voor deze oefening een klein pension handdoek nodig. Rol dit samen en houd het strak onder haar kin. Houd het nemen van beide uiteinden van de handdoek stevig en aandacht besteden aan rechtop zithouding. Open nu je mond en duw de onderkaak stevig tegen de handdoek. Houd deze spanning voor ongeveer vijf seconden. Daarna, ontspan je gezichtsspieren opnieuw. Voer deze oefening tussen de vier tot zes keer achter elkaar uit. Deze sportschool wordt versterkt door na de sectie eerste training de handdoek achter je nek. Houd ook hier beneden de uiteinden van de handdoek. Draai nu je hoofd afwisselend naar links en dan naar de rechterkant, en elke til de doek op de betreffende pagina met iets op. Nogmaals, u elke stap van de onderkaak te openen en druk deze tegen de handdoek. Het grote voordeel van deze oefening is dat niet alleen geschikt voor Wegtrainieren de vervelende vet vouw van een Dopplekinn maar gestroomlijnd hele gezicht en hals.

Klinkers vormt een ideale korte oefening

Deze oefening is ideaal voor het kunnen meerdere malen per dag oefeningen. U hoeft niets te doen, maar je stem. Maak de klinkers a, e, i, o en u bedekt en duidelijk. Het grote voordeel is dat je de oefening kan oefenen, zowel in de ochtend in de douche en op het station om te werken of op andere tijden snel en gemakkelijk. Als u niet in staat om de klinkers hardop uitspreken out zijn, zelfs de zuivere mond beweging is een alternatief.

Of u nu kiest voor een enkele sportschool te oefenen of een combinatie van meerdere. Wat belangrijk is in alles wat je deze regelmatig en herhaaldelijk oefenen. Dan zul je al snel bereiken van een succes in de strijd tegen de dubbele kin.

Tags: Schoonheid, hals, onderkin, gezichtsspieren

Gerelateerde Artikelen aan Gymnastiek tegen dubbele kin - de beste oefeningen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden