June 1

Ongeveer tweederde van de Duitsers gelooft in engelen - misschien ook u dat doet. Engelen zijn een populair motief op wenskaarten en posters, ze staan ​​bekend als volgelingen of Dekofigur. Zelfs zinnen als "Want je hebt een heel bijzondere beschermengel gehad!" bent u zeker bekend. Met de betekenis en symboliek van de beschermengel om mystici en religieuze geleerden hebben gebruikt voor eeuwen.


Guardian Angel - betekenis


De beschermengel symboliseert liefde, spiritualiteit en wonderbaarlijke krachtDe beschermengel als boodschapper van de goden en beschermgeest

Het woord engel komt oorspronkelijk uit het oude Grieks. Zijn betekenis is "boodschapper" of "boodschapper van God".

  • Angel - het verklaart de wetenschap van de religie - zijn dienende geesten die door God zijn gezonden om te helpen de mensen te helpen. Guardian geesten als engelen zijn bekend in bijna alle culturen van de wereld.
  • Typische van de engelen is dat ze rustig hun werk doen - bij wijze van spreken, handelen "achter de schermen".
  • Mensen krijgen engelen zelden gezien: Als het gebeurt dat een wonder of een bijzondere zegen wordt geïnterpreteerd.
  • Als een beschermengel, wordt een engel beschreven, die verantwoordelijk is voor de bescherming van een bepaalde plaats, een bepaald land of een bepaalde persoon. Deze engel heeft een heel speciale betekenis voor ons: Vermoedelijk iedereen zoals engelen staan ​​gedurende het hele leven opzij.

In oudere encyclopedieën van Engelen Religie is vaak het katholicisme zugeschrieben.Gemäß dit godsdienstonderwijs moet God een engel om te beschermen "Body and Soul" is beschikbaar hebben gevraagd om elke man.

Engel - de taken en het belang

De taken van een beschermengel ook de monitoring en het beheer van zijn beschermelingen.

  • Hoewel engelen kunnen ingrijpen behulpzaam, maar de mensen niet hun leven taken opstijgen. Ze helpen om te gaan met de uitdagingen op hun eigen.
  • Engelen hen te beschermen tegen gevaar en afweren kwaad. Volgens de betekenis van het woord 'boodschapper van God "dat ze ook op de rol van bemiddelaar tussen God en mensen.

Symboliek van de beschermengel

Op wenskaarten, foto's en posters, evenals een hanger, sieraden of decoratie figuur van de engel is populair.

  • Vooral de christelijke feesten en feestdagen zoals Kerstmis, bevestiging of doop is men blij met de engel symboliek. Symbolisch de engel voor Spiritualiteit en de zuivere (perfect) is liefde.
  • Zelfs termen zoals hulp, ondersteuning, beveiliging en het beheer in verband worden gebracht met de engel. In de taal het heet "Het had waarschijnlijk een goede engelbewaarder!" als iemand alleen maar ternauwernood is ontsnapt aan een ongeluk of was van grote moeilijkheden gered door een zeer speciale toevoeging.
  • Serendipity en zogenaamde wonderen worden beschreven door de tussenkomst van een engel.

Als je wilt goede wensen te sturen, de engel is een passend symbool voor het grootste deel. Hij is bekend en populair, nu zijn religieuze betekenis is grotendeels verloren gegaan. Daarom kan hij onafhankelijk van religie en persoonlijk geloof instelling eenvoudig worden geïnterpreteerd alleen als een neutrale "Segensbote". Met een engel pictogram om een ​​andere persoon de boodschap: "Ik wou dat u zich zekerder voelen en te beschermen U kunt u op elk moment een betrouwbare vriend en metgezel aan je zijde die .."

Tags: Vrije tijd, godsdienst, engelen, beschermengelen

Gerelateerde Artikelen aan Guardian Angel - betekenis

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden