May 30

Als uw grasmaaier begint opnieuw, kan er een technisch probleem zijn. Je moet proberen om de oorzaak te vinden.


Grasmaaier begint altijd - dus doorgaan met het oplossen van problemen


De grasmaaier mag niet altijd uit te gaan © Kurt Bouda / PixelioWat je nodig hebt:

 • Bougiesleutel
 • Dopsleutel
 • Schroevedraaier

Het is erg zenuwslopend wanneer de maaier begint weer aan het werk. Daarom moet je proberen om de oorzaak te bepalen en het probleem op te lossen. Soms is een klein ding die snel kan worden bevestigd.

Dus de maaier zal niet altijd

 1. De eerste stap is altijd om de brandstoftank te controleren. Het is gewoon een beetje benzine, de maaier gaat uit en vaak, maar kan nog steeds opnieuw beginnen een paar keer.
 2. Is er voldoende brandstof in de tank en de grasmaaier is nog steeds out, kan het gevolg zijn van een versleten bougie.
 3. In dit geval moet u de bougie te verwijderen en schroef de bougie met een bougiesleutel. Als de twee elektroden van de bougie zijn al zwaar verbrand, moet u een nieuwe. Passende stekkers voor uw grasmaaier kan gevonden worden in bijna elke hardware winkel.

Als de maaier nog steeds uitgaat, het moeilijk wordt

 1. Als de grasmaaier in weerwil van een nieuwe bougie en voldoende brandstof in de tank leeg is, het probleem is waarschijnlijk te wijten aan een verstopte belangrijkste jet in de carburateur.
 2. In dat geval moet u het luchtfilter eerste verwijderen. Dit is de flens, afhankelijk van het model met Phillips schroeven of machine schroeven op de carburateur.
 3. Nadat u het luchtfilter hebt verwijderd, de belangrijkste mondstuk toegankelijk is. De belangrijkste straal je nodig hebt om los te draaien met een dopsleutel.
 4. Daarna moet je blazen door de boring van het mondstuk sterk. Idealiter, dit doen, gebruik maken van een compressor.
 5. Vervolgens controleren of het gat is gratis. Als u het mondstuk dicht bij het oog te houden, kunt u zien doorheen.
 6. Bij het indraaien van de belangrijkste pijp, moet je niet te besteden te veel kracht. Dit kan gemakkelijk worden beschadigd.
 7. Tot slot, installeer het luchtfilter en controleer of de motor start. Eerst moet je om de startkoord te trekken meerdere malen, omdat de carburateur heeft pas weer te vullen met brandstof.
 8. Als de maaier loopt dan, hij niet altijd weer uit te gaan.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Grasmaaier begint altijd - dus doorgaan met het oplossen van problemen

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden