May 30

Grappig, origineel of gewoon ongewone vakanties zijn er om schijnbaar alledaags iets speciaals te maken.


Grappige vakantie - de 11 meest ongewone dagen


Er is altijd wel iets te vieren. Bepaal voor jezelf wat het moet zijn voor een feestdag.De slacker tag

Deze vakantie kan worden omschreven als een tegenhanger van Labor Day. Het wordt gevierd op 10 augustus over de hele wereld. Op deze dag kunt u genieten van luiheid kunt eten. Werk of andere inspannende activiteiten moeten worden vermeden. Geniet ervan voor uren om te genieten van nietsdoen, zonder een slecht geweten. Op luie tag dit gedrag wordt aangemoedigd.

Een vakantie naar de herontdekking van de kindertijd

Wie wil er niet te worden toegestaan ​​om een ​​kind weer? Op 8 juli is de perfecte dag voor het. Deze grappige vakantie wordt wereldwijd gevierd. Hij is "Sei-again-a-kind dag" genoemd. Het maakt niet uit hoe oud je bent - op deze dag de gedragscode voor volwassenen heeft geen betekenis. Spring in plassen rond, spelen met de spoorweg, lees sprookjes of luisteren naar oude audiocassettes. Vandaag is het geen uitzicht verkeerd, omdat je gedragen als een kind.

Verzin zelf Funny Holidays

26 maart is een creatieve dag. Op deze dag kunt u kiezen wat je wilt zelf te vieren. Het is de internationale "Invent-je-eigen-vakantie-day". Waarom kan dicteren aan anderen wat is er te vieren? Het is tijd om zelf actie te ondernemen. Vier uw persoonlijke chocolade, vrienden- of Gammeltag. Het leuke aan deze vakantie is het feit dat het elk jaar anders. Hoewel de datum blijft hetzelfde, maar niemand houdt je tegen om elke 26 maart uit te leggen aan iets anders bijzonders.

Weltknuddeltag - vakantie van interpersoonlijke

De internationale Weltknuddeltag komt op een tijd waarin veel mensen snakken naar warmte en genegenheid - in de winter. De wereld viert deze merkwaardige vakantie op 21 januari. De datum is niet willekeurig gekozen. Het ligt precies tussen Kerstmis en Valentijnsdag. Op dit moment is het bijzonder slecht om alleen te zijn. De meer voor de hand het idee van de invoering van een feestdag, waarop mensen die dicht bij je hart kan zijn en omhelzen elkaar. Het resultaat is de Weltknuddeltag 1986 in Michigan, zijn er zogenaamde "World Knuffelen Day". Hij is vooral bekend in de VS, Canada, Australië, Engeland, Duitsland en Polen.

Grappig vakantie zonder betekenis - Easy-to-day

In het dagelijks leven zijn we voortdurend gedwongen om wat voor reden om geen dingen te doen. Op 27 augustus, hoeft u zich geen zorgen te maken voor uw acties om dergelijke motieven. Als u wordt gevraagd waarom je dit of dat te doen, zeg je, "Net als dat." Op deze dag, die in 2005 ontstond in de VS onder de naam "Just Because Day", redenen zijn onbelangrijk. Doe alles wat je maar kunt bedenken, te willen ontdekken, zonder een speciale betekenis in het. Gooi voorwerpen op de grond, die in zigzag of praten met handen en voeten. Deze dag kan ongelooflijk amusant, vooral als u de reactie van de mensen om je heen te kijken.

Nieuwe richting, nieuw perspectief - het omgekeerde-dag

Heb je ooit iets je niet vooruit lopen, maar achteruit geprobeerd? Op 31 januari, heb je de kans. Op deze vreemde wereld dag kunt u achteruit lopen, achteruit praten of omgekeerde trein. Eten omgekeerde is niet noodzakelijkerwijs aanbevolen, maar voor de rest van uw creativiteit kent geen grenzen.

Internationale Dag van de Communicatie - Wereld Hallo Day

Wilt u meer met uw medemensen in contact te komen, 21 november is de perfecte dag voor u. Het is de internationale wereld van Hello Day. Bel oude vrienden, maar nogmaals om hallo te zeggen of te begroeten vreemden op straat. Het doel van deze bizarre dag feest is om interpersoonlijke communicatie te bevorderen en het gevoel van gemeenschap te versterken.

Quirky Holidays met achtergrond - Wereld Toilet Dag

Ironisch genoeg, het toilet om een ​​aparte vakantie wijden, aanvankelijk treft niet erg geschikt. Maar deze Werelddag is het resultaat van specifieke redenen. 2001 World Toilet Organization heeft bepaald dat de internationale Wereld Toilet Dag op 21 november. Het doel van deze dag zou moeten zijn om het bewustzijn over de kwalen van de wereld bevolking bewust te verhogen, wat de hygiëne van de sanitaire voorzieningen. Tegelijkertijd het toilet is een symbool van de beschaving en democratie. Zelfs de Keizer komt de zogenaamde Throne lopen zonder dat zelf begeleiden. Alle culturele of professionele verschillen worden hier gereserveerd. Op deze manier, de World Toilet Day heeft zelfs politieke achtergronden. Het belang ervan wordt bovendien weerspiegeld in zijn eigen logo. Op deze een hartvormige toilet is afgebeeld, waaronder het opschrift "World Toilet Day" opgehemeld.

Years resoluties ade - alternatieven voor de New Year's Day

Klinkt dit bekend? Alle goede bedoelingen die te binnen schieten bij het begin, worden vergeten na een korte tijd. Heeft u zich door uw gebrek aan uithoudingsvermogen. Vier op 17 januari, de "Gooi-je-jarige resoluties overboord-day". Fluitje op de scène, stoppen met roken, minder eten of meer bewegen. Zondigen u op deze dag bij je humeur past, zonder slecht gevoel. Vanaf 18 januari, kunt u nog steeds terug te komen op de goede bedoelingen. 17 januari is de dag van de zonde, zonder berouw.

Single-dag in plaats van Valentijnsdag

14 februari is de dag waarop singles ellendig kan voelen: de Valentine's Day. Gedurende de dag dat ze worden gedwongen om te kijken naar het geluk van het samenzijn met vertrouwen, zonder te kunnen genieten voor jezelf. Waarom 15 februari, de dag van uitkiest. Niemand heeft alleen te voelen op deze dag, maar kunnen genieten van alle voordelen van de enkel leven met volle teugen: thuiskomen laat, schaamteloos flirten, laat je gaan zonder dat iemand voelt zich gestoord, nodigen andere singles en feest tot je erbij neervalt. Op 15 februari, kunnen singles alles wat leuk is en wat u kunt genieten alleen als één goed te doen.

De Unsichtbarkeitstag

In de kalender van eigenzinnige vakantie zijn er tal van grappig, origineel of anderszins opmerkelijke dagen. Onder de meest merkwaardige deel van de internationale feestdagen Unsichtbarkeitstag die wordt gevierd op 11 april. Op deze dag, moet je proberen om zo onopvallend mogelijk te handelen. Verberg jezelf, zie je iemand op, houdt zijn handen voor zijn gezicht en maak je er op een andere manier "onzichtbaar". De Unsichtbarkeitstag is natuurlijk, zoals bijna alle hier gepresenteerde Holidays volledig zinloos. Toch vindt u dat alleen de zinloosheid heeft vaak grote entertainment waarde. Probeer het uit - de volgende grappige vakantie is zeker niet ver weg.

Tags: Leisure, vakantie, vieringen, grappig, wereld, internationaal

Gerelateerde Artikelen aan Grappige vakantie - de 11 meest ongewone dagen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden