May 30

U wilt in Gran Turismo 5 te verdienen snel geld en zijn op zoek naar tips over hoe ze dat bereiken? Met deze eenvoudige tips deze eenvoudig beheren u.


Gran Turismo 5 - snel geld te verdienen met deze tips


Drive In Gran Turismo 5 voor het eerst over de finish.Snel Geld voor Gran Turismo 5

Snel geld is in Gran Turismo 5 belangrijk, want de tegenstanders zijn sterker met elke race, dus de eisen aan uw eigen auto rapide. Vooral in de carrière van de jonge bestuurder als een speler die je lijdt aan een chronisch gebrek aan geld - dit geldt voor het te veranderen. Geld is belangrijk voor het verdere verloop van het spel: Alleen met een heleboel activa je verblijf op de top en uit te rusten van uw auto volgens. Voor elk aangedreven en won races krijg je de zogenaamde credits, de valuta in het spel. Elke hoeveelheid geld die je kunt verdienen met gebeurtenissen.

Als beginner gaan met Season gebeurtenissen naar de top

Voor deelname in een seizoen bij een internetverbinding nodig is. Met het oog op een snelle en juridische geld te bereiken, selecteer de "Online A-spec Challenge". Het is een high-speed track die u rijdt zo vaak. Zo kunt u veel credits te verdienen in een korte tijd. Doorgaan om de lijn te houden met alle auto's van minder dan 400 LP. Bijzonder geschikt is de Honda Civic Type R, want het kost niet veel geld en vergt veel van de macht aan de weg. Bij het stemmen op een verblijf onder de vereiste 400 LP. Voor een overwinning op het circuit krijg je gecrediteerd 200.000 credits. Voor een race die minder dan vijf minuten dat is een heel goed inkomen neemt.

Veel krediet in een korte tijd voor geavanceerde

Van Level 20 - als Intermediate - is de meest efficiënte manier om geld te verdienen snel de Amerikaanse kampioenschap in de Extreme-serie. Selecteer de Indianpolis Oval en ontvangen voor het winnen van een prijzengeld van 117.000 credits. Rij de route met de "Corvette ZR1 (C6) RM '09" met inbegrip racen wijziging en blijven de race zo vaak als je wilt. De tegenstanders zullen weinig kans hebben tegen u en u zal het prijzengeld te ontvangen zo vaak als je de finish.

Blijf succes

Met lange afstand races komen in Gran Turismo 5 ook op een heleboel geld. Echter, je hebt om te investeren in dit nogal wat tijd om een ​​grotere som geld op de rekening kunnen worden geplaatst. Om voldoende krediet te krijgen is over het algemeen gemakkelijk. Rijd een race door een en zorg ervoor dat altijd blijven op de top.

Tags: software, autosport, game console

Gerelateerde Artikelen aan Gran Turismo 5 - snel geld te verdienen met deze tips

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden