May 30

Enerzijds is het noodzakelijk om regelmatig het wachtwoord te wijzigen, teneinde een grotere veiligheid op het Internet te waarborgen. Aan de andere kant gaat ook de frequente verandering van de risico's. Na herhaaldelijk wachtwoorden worden vergeten, dus is het noodzakelijk bij het inloggen, bijvoorbeeld in de rekening met GMX om een ​​unlock code in te voeren, vroeg of laat. Op zich is dit heel simpel, maar heeft een aantal mensen passeren op zijn moeilijkheden.


GMX voer de unlock code


Als het niet wil uit te werken met het logboek met GMX.De activeringscode met GMX - dus invoeren

 • GMX is een aanbieder van verschillende online oplossingen. Als je hier hebt, bijvoorbeeld via een gratis e-mailaccount, kunt u onder andere mensen over de hele wereld naar hartelust te communiceren.
 • Tenzij u het wachtwoord, die je nodig hebt om in te loggen hebben verloren gezegd GMX rekening. In dit geval gaat het erom - en de zogenaamde registratiecode in het spel komt.

Veiligheid is een topprioriteit - meer flexibiliteit voor de gebruikers

 • Als het gaat om te veranderen na aanmelding individueel contact informatie, kunt u een verzoek op verschillende manieren een unlock code. Bijvoorbeeld, als een link via e-mail, via SMS, via Outlook als direct contact met de GMX klant met behulp van een kopie van uw identiteitskaart.
 • Zei activeringscode vindt u de bijbehorende aanvraag ontvangt, zodat u om te klikken op de link. Als onderdeel hiervan is het eenvoudig om een ​​nieuw wachtwoord te genereren.
 • Merk op dat de activatie link in GMX is 24 uur geldig. Als je het op nadat deze tijd is verstreken, het wachtwoord generatie is mislukt. Het is daarom noodzakelijk om een ​​nieuwe code te vragen.
 • Overigens kan het mogelijk zijn, zelfs na juiste invoer, dat de link niet werkt. Het is raadzaam in het geval is, leeg de cache van uw webbrowser.

De juiste manier om uw nieuwe wachtwoord

 1. Eerst wordt u gevraagd door GMX, voert u uw e-mailadres in. Wees voorzichtig bij het invoeren van de aandacht naar de juiste hoofdletters en kleine letters, om extra problemen te voorkomen.
 2. Vervolgens wordt u gevraagd om uw tweede contact (tijdens de registratie ingevoerd) in te voeren.
 3. Wanneer in de volgende stap de unlock code.
 4. Voer deze in en klik op de link (indien het versturen via e-mail werd gemaakt).
 5. Dan hoeft u alleen maar een nieuw (veilig!) Wachtwoord in en bevestig deze actie.
 6. Nu dat je hebt als je normaal toegang tot uw GMX account.

Tip: Wees voorzichtig veelvoorkomende woorden of cijfercombinaties niet te gebruiken: Wanneer u een nieuw wachtwoord aan te maken. Verjaardagen, huwelijks data, namen van dieren en dergelijke zijn in elk taboe.

Tags: Internet, e-mail-account, GMX

Gerelateerde Artikelen aan GMX voer de unlock code

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden