May 30

Een gesloten kachel heeft een glazen paneel, zodat je het vuur kunt zien achter het. Als de ruit roet of uitgeput, kunt u deze vervangen door een nieuwe.


Glazen paneel voor het fornuis - zodat ze dit veranderen


Bescherm de brand door een raam.Wat je nodig hebt:

  • Nieuwe plaat voor de open haard
  • Mogelijk schroevendraaier los te maken schroeven

De schijf in de schoorsteen moet zeer goed bestand tegen hitte, omdat het direct is blootgesteld aan de vlam. Daarom vervuilde zij tijd en ondoorzichtig. Dan is het hoog tijd om het te vervangen. Hier is hoe het werkt.

De professionele uitwisseling van de ruit

  1. Als u de glasplaat te wisselen om uw kachel, moet u eerst een nieuwe schijf te krijgen. Deze u kan in een glaszetter. Er zijn echter ook goed gevulde bouwmarkten en in gespecialiseerde markten waar haarden en accessoires worden verkocht, glazen panelen voor kachels. Belangrijk is dat de nieuwe glasplaat voor de kachel exact past in de bestaande opening. Om te kunnen nauwkeurig te meten, moet u ze verwijderen. Tot aan het begin van het nieuwe album, maar je kunt niet meer gebruik maken van de open haard. Als alternatief kunt u ook de documentatie die met de open haard, informatie over de omvang van de ruit kwam.
  2. Aangezien de oude glaspaneel moeten worden verwijderd afhankelijk van het type bijlage. Sommige haarden hebben glazen panelen die niet kunnen worden vervangen. Als het glas is te sterk vervuild in zo'n brand, moet u de hele deur vervangen. Als de glasplaat is vastgezet met schroeven in de deur, kunt u deze schroeven te verwijderen en verwijder vervolgens de ruit. Worden gaten aanwezig, dan moeten deze worden verhuurd de nieuwe schijf, kunnen niet anders gemonteerd. Sommige glazen panelen zijn met fineer bevestigd. Als je het fineer te verwijderen, kunt u de oude schijf te verwijderen en plaats de nieuwe.
  3. Vergeet niet goed als u de schijf hebt verwijderd en plaats de nieuwe schijf op dezelfde manier weer. Besteed aandacht aan het gebruik van speciaal gehard glas, zodat het direct contact met de vlam kan weerstaan ​​en niet scheuren de eerste haardvuur praatje.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Glazen paneel voor het fornuis - zodat ze dit veranderen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden