May 30

Normaal gesproken moet je betalen voor werkloosheidsuitkeringen 1 de GEZ. Er zijn echter een aantal uitzonderingen. Ernstig uitgeschakeld krijgen een speciale bonus. Periodieke controles zijn nodig.


GEZ: werkloosheidsuitkeringen 1 - Ontdek de vrijstelling van de verplichting tot het betalen


Betaal de GEZ met werkloosheidsuitkeringen 1.Werkloosheidsuitkeringen 1 is niet genoeg de GEZ

  • De GEZ willen zoveel licentievergoeding betalers hebben, daarom werd besloten dat de ontvangers van werkloosheidsuitkeringen 1 Geen vrijstelling ontvangen van de vergoedingen. Toch zijn er verschillende manieren om een ​​vrijstelling van vergoeding te krijgen, althans voor een beperkte periode.
  • Als je bijvoorbeeld, zal bouwvakkers en uw bedrijf worden gesloten tijdens de wintermaanden, dan kun je misschien inderdaad krijgt werkloosheidsuitkeringen 1, te wijten aan onvoldoende inkomen kan uw familie te profiteren van Hartz IV, die op zijn beurt tijdens de wintermaanden voor de vrijstelling van de GEZ vergoedingen genoeg zou zijn.

Aan de GEZ addertjes

  • Krijg je werkloosheidsuitkeringen 1 bijkomende sociale voordelen zoals huursubsidie ​​en kinderbijslag te vullen, kunt u ook een aanvraag voor een verzoek om vrijstelling bij de GEZ. Leef in uw familie een persoon die ernstig gehandicapt tot 80% en kan niet deelnemen aan publieke evenementen, moet het kantoor van sociale zekerheid van een verzoek om erkenning van het winkelcentrum karakter "RF". Zodra de Wish letters "RF" is goedgekeurd, moet u niet automatisch GEZ bereking meer in rekening gebracht.
  • Werkloosheidsuitkering 1 alleen is niet genoeg. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat de werkloosheidsuitkering 1 is niet voldoende voor het onderhoud van hun gezinnen. Als dat kantoor naast een subsidie ​​aan de werkloosheidsuitkeringen 2, beter dan Hartz IV gekende goedgekeurd, dus je hoeft ook niet GEZ betalen meer. Nadeel is evenwel, dat de bevrijding van zes maanden moet opnieuw worden aangebracht.
  • Als een persoon in uw huishouden elementaire veiligheid na de twaalfde Sozialgesetzbuch, echt, deze staat ook verwezen naar werden.Es vrijgesteld van de betaling van de televisie licentiekosten is altijd belangrijk dat ten minste één persoon ontvangt andere voordelen in uw huishouden. Dan kunt u de begunstigden van een werkloosheidsuitkering 1 profiteren van de vrijstelling van de GEZ vergoedingen.

Tags: consumentenelektronica, Finance, GEZ, werkloosheidsuitkeringen, licentiekosten, GEZ vergoedingen

Gerelateerde Artikelen aan GEZ: werkloosheidsuitkeringen 1 - Ontdek de vrijstelling van de verplichting tot het betalen

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden