May 30

Het zou jammer zijn als een moeizaam opgebouwde stapel brandhout zou omvallen en al het werk zou vergeefs zijn. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat u de brandhout voor een specifiek systeem stapelen. Als je het goed doet, kan er niets gebeuren. Het hout is ook goed geventileerd en kan beter droog.


Gestapeld brandhout - dus doe het juiste


De juiste stapels brandhout zal worden beoefend.Vooral als een houtstapel niet van drie kanten - dus achter, links en rechts - kan worden ondersteund door een muur of muren, is het belangrijk dat u de brandhout goed stapelen.

Store brandhout goed

  • Zorg ervoor dat het oppervlak waarop u wilt het brandhout stack droog is. Als je niet een droge plek om beschikbaar te slaan, zet onder de planken, oude keramische of houten pallets, voordat je begint met de stapels.
  • Afhankelijk van de houtsoort, moet worden brandhout opslag minstens 1-2 jaar, zodat het goed brandt. Tijdens deze periode moet het mogelijk zijn geworden geen regen en goed geventileerd. Als je niet een schuilplaats voor het hout hebben, moet je om het te bedekken na het stapelen. Geschikt voor dit is een dekzeil of dakleer, die u klagen met een paar zware boomstammen of stenen.

Houten stapel - Hoe het is stabiel

  1. Begin met het brandhout gestapeld enerzijds en zet een log naast elkaar langs de grond.
  2. Dan beginnen weer aan dezelfde kant, en leg de logs dwars dit keer van achter naar voren. Om het brandhout het meestal volstaat als u dit arrangement maken alleen op de twee buitenste zijden stabiliseren. Tussen de twee stapels zijde U kunt het bos langs de normale regelen.
  3. Alleen wanneer de logs zijn van verschillende diktes en oneffen, zorg ervoor dat delen van de stack niet kantelen naar voren of naar achteren. Om dit te voorkomen, kunt u een paar logs plaatsen dwars brandhout en het stabiliseren van de stack als dat nodig is.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Gestapeld brandhout - dus doe het juiste

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden