May 31

Veel vrouwen weten het probleem - gespleten haarpunten. Elke dag ontdekken we een nieuwe haar dat wordt gesplitst. In plaats van glanzend en zacht haar bijzonder podium haar ziet er broos en gebroken. Maar je hoeft niet met gespleten haarpunten te zetten, omdat je iets kunt doen.


Gespleten haarpunten - wat te doen met zeer stapte haar?


U kunt iets tegen gespleten haarpunten doen.Hier een gespleten haar, is er een split haar. Dag na dag zijn er meer. Het haar er niet meer uit vrij gezond, maar droog. Maar je kunt iets tegen gespleten haarpunten doen.

Wat zijn de oorzaken gespleten haarpunten?

 • Vooral met langer haar creëert gespleten haarpunten. Voor kort haar zijn er zelden problemen.
 • Gespleten haarpunten is een puur cosmetisch probleem en heeft geen andere effecten op het lichaam. Kijk mooi is het niet van nature toch doen.
 • De gespleten haarpunten wordt geproduceerd meestal door wrijving. Het haar wrijven of op de schouder of kleding. Dus, het einde van de haren splitst op. Vooral bij een meertraps haar gespleten uiteinden is duidelijk te zien, omdat het haar is aangebracht aan de bovenkant met gespleten haren door de stadia.
 • De neiging om uiteinden splitsen is gedeeltelijk genetisch bepaald. Echter, gespleten punten wordt begunstigd door een druk op het haar. Bleekmiddelen, kleurstoffen of agressieve shampoos kan bijdragen aan de uiteinden splitsen.

Wat kan er gedaan worden om gespleten haarpunten te voorkomen?

 • Een eenvoudige oplossing is om je haar regelmatig knippen. Aldus worden de gebroken uiteinden verwijderd en het haar kan niet doorgaan ausspalten. Echter, iedereen die wil zijn haar te laten groeien, moet een andere manier vinden.
 • Sommige kappers bieden een kapsel met een hete schaar. Dit vlakt de buitenste laag van het haar. De warmte om het haar uiteinden afgesloten, ze zijn afgedicht, om zo te zeggen. Dit haar kan niet zo snel te verdelen. Deze techniek, echter, moet je regelmatig passen, zodat gespleten haarpunten wordt permanent verlaagd.
 • Als al gespleten haarpunten is aanwezig, veel moed om haar haren en verwijdert zelfs de splitsing haren. Dat moet worden overgelaten aan de kapper. Deze bieden vaak zogenaamde "gespleten cut". De kapper rolt, terwijl een droog haar streng aan de top van zijn vinger, zodat de splitsing haren uitsteken. Dan kan detecteren en snijd elke gebroken haar. Dus de gespleten haarpunten betrouwbaar verwijderd.
 • Er zijn veel shampoos en behandelingen die zullen helpen tegen gespleten haarpunten. Hoewel het haar er zo glad uit de korte termijn. Dat is het ingrediënt siliconen. Silicone omgeeft en "stokken" het haar en maakt het er zo glad. Binnen het haar blijft echter net zo verdeeld als voorheen. Na verloop van tijd kan worden dik silicone hechten aan het haar en zo klaagde het haar. Deze dan doen in plaats van volumineuze en luchtig nogal vezelig en plat. Dus siliconen helpt niet op lange termijn tegen gespleten punten, maar slechts oppervlakkig.
 • Siliconen zijn ook opgenomen in de meeste shampoos en spoelingen. Met een schakelaar aan-siliconen vrije producten, veel mensen hebben goede ervaringen gehad. Hoewel het haar droog en gebroken bij het begin van de omschakeling kunnen voorkomen. Maar dat is niet de shampoo, maar het feit dat nu de gebroken haren die bedekt was door siliconen, komt nu naar voren. Na enige tijd, siliconenvrije produkten meeste mensen maar hebben een positief effect. Wanneer de silicone volledig is verwijderd uit het haar, het haar lichter en helderder. En het is niet alleen oppervlakkig mooi maar gezond door en door. Omdat gezond haar is ook sterk, verdeeld in veel minder of geen haar. Silicone-vrije producten kunnen worden gevonden in natuurlijke cosmetica. Ook bieden nu steeds meer conventionele merken op siliconen shampoos. Deze oplossing is zeer effectief, maar vereist enig geduld.
 • Als het mogelijk is, moet het haar voor zover mogelijk niet blazen. De hete lucht is erg enerverend voor haar. Om het haar in de frisse lucht drogen is het beste. Is het tijd geen tijd voor hebt, stel je je föhn op het laagste niveau van warmte en de hoogste ventilatorsnelheid.
 • Als u gevoelig bent voor uiteinden splitsen zijn, afstand doen van je permanenten en kleurstoffen. Voor breekbaar haar niet tolereren dat en breekt. Beste gezond haar in de natuurlijke haarkleur als gekleurd haar die gebroken.

Het is niet altijd gemakkelijk om zijn haar goed te onderhouden, vooral omdat zelfs elk haartype verschillend reageert op verschillende producten en technieken. Geen zorg is nog niet voorbij en onderhouden is schadelijk voor haar. Het is daarom belangrijk om de juiste balans te vinden. Dan Haarspliss ding van het verleden en ook sterk stapte haar ziet er geweldig uit.

Tags: Schoonheid, haar zorg, kapsel, haar tips

Gerelateerde Artikelen aan Gespleten haarpunten - wat te doen met zeer stapte haar?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden