June 1

Buitenkant hout heeft bescherming nodig, anders is het verweerde en blijft niet lang mooi en duurzaam. Het is waar dat een tuin hek rond grijs en verweerde tuin uw bloeiende (boeren), zeer mooi en "leuke", maar wat goed is dat wanneer het uit elkaar valt na een paar jaar? Het is beter om het een beschermende coating.


Geschilderd fence - hoe het moet


Dat is leuk, maar helaas onbeschermd.Wat je nodig hebt:

 • Grondverf
 • Schurende
 • Glaze of kleur glazuur
 • Kwast of roller

Als u wilt uw afrastering te schilderen

 • Hoewel is de kop "schilderij fence - hoe het moet ', maar van tevoren is een opgemerkt: Het schilderij een tuin hek is in principe denkbaar dat de meeste niet geschikt en meest arbeidsintensieve permanente methode van de bescherming van hout verf voor gebruik buitenshuis.
 • Het staat vast dat, bijvoorbeeld, een witte hoogglans gelakt hek rond het juiste woning kan worden met huis op het heel mooi - en ja, natuurlijk het schilderij is in principe mogelijk variant, maar ook maakt ze volgens veel werk - en het maakt het naar het bos, waar uw afrastering is gemaakt, niet alleen gemakkelijk.
 • Hout moet in staat zijn om te ademen wanneer het lang u wilt behouden - en dat een dekkende verflaag voorkomt. In plaats daarvan zijn deze rollen door de bewegingen van het hout onder de verschillende weersinvloeden - vooral aan de loefzijde - relatief snel en moet regelmatig worden verlengd met veel moeite. Vraag dus wees voorbereid dat u waarschijnlijk zal moeten de vlokken punten malen per jaar, en vervolgens opnieuw te schilderen het hek.
 • Maar als je wilt de schoonheid voor de te nemen, dan moet u zeker loopvlak zeer zorgvuldig, zodat je niet op de lange termijn nog meer werk dan nodig is. Reinig het hek goed, hij moet schoon, droog en vetvrij zijn. Dus nogmaals een volledig glad oppervlak voor het schilderen, moet je het schilferen grootst mogelijke gebied en de omheining tweemaal malen (met tussenliggende tussenschuren en droogtijd) schilderkunst.

Als u al hebben genomen over de omheining in geschilderde staat en nu moet je een beetje bang van de grote inspanning te krijgen: Je moet niet per se doorgaan. Als het hout eronder is nog in goede staat, moet u overwegen om het werk uniek maken, volledig schuren het hek en dan niet opnieuw te schilderen weer, maar om weerbestendig te maken met andere opties.

De alternatieven voor uw tuinhek

 • Slechts om de twee of drie jaar te weten moet je liep, als u uw hek geven een ademhaling, vlek-guard. Dit kan ofwel een weerbestendige glazuur zijn als u wilt uw afrastering te krijgen in zijn natuurlijke uitstraling of een speciale kleur hek. Deze speciale kleuren zijn elastisch, niet kraken en niet loslaten.
 • Als uw afrastering is nieuw en onbehandeld, of als je hem van zijn oude jas hebben bevrijd en geschuurd om gezonde, niet-verweerde hout, kunt u twee keer vegen met een kleurloze of op maat van uw woody weerbestendig glazuur hem zo. Wacht tot de tweede laag 24 uur. Met een dergelijk glazuur houdt uw houten omheining structuur en graan en dus een zeer natuurlijke uitstraling.
 • Als u wilt kleur toe te voegen aan uw hek, schuift het hek aanvankelijk met houten basis. Deze primer doorgaan neem gelijkmatig en niet te dik en laten drogen voor 24 uur.
 • U kunt vervolgens de eerste laag van het betreffende hek-speciale kleur ofwel met een verfroller of een zachte borstel. Na een droogtijd van 3-4 uur kan vervolgens de tweede schilderij.

Beide coating varianten tegenover conventionele schilderij zowel het voordeel dat enerzijds het hout beter ademen, anderzijds vervagen van kleurenfilms al en lijden aan weersinvloeden, maar kan niet loslaten, dus elke vorm na veel sneller en gemakkelijker opnieuw te schilderen. Reinig alle twee / drie jaar het hek goed en een nieuwe laag van bescherming tegen het weer of kleur glazuur het - gedaan. En door de manier: Er zijn ook 'witte hek "dat gewoon niet zo schijnt te zijn het.

Tags: DIY, schilderen, hout, verven, omheining, houtbeschermingsmiddelen

Gerelateerde Artikelen aan Geschilderd fence - hoe het moet

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden