May 30

Gele plekken in het groene kan verschillende oorzaken hebben. Als je dit weet, is het gemakkelijk om een ​​prachtig groen gazon te krijgen.


Gele vlekken in het gazon - wat te doen?


Bevruchten het gazon na een bodemanalyse, zoals te veel kunstmest schade.Gele vlekken door urine

Honden die toegang hebben tot een groene omgeving te hebben, en een aantal wilde dieren zijn vaak de oorzaak van de ronde gele vlekken. Urine en feces bevatten verschillende stoffen die etsen. Omdat honden graag hun zaken te doen op dezelfde locatie, is er grote hoeveelheden verontreinigende stoffen zich ophopen.

Het belangrijkste is om de urine te verdunnen. Giet, best onmiddellijk nadat de hond er opgelost tien tot twintig liter water op het getroffen gebied. Deze maatregel moet uiterlijk bij de eerste tonen lichte verkleuring worden uitgevoerd.

Fence het gazon of spray U Hold Off Remedy te voorkomen dat de dieren uit het gebruik van de groene als een toilet. Het gras is niet meht herstellen wanneer het slecht is verkleurd. Schraap de zieke gras en zaai je nieuw gas uit.

Onjuiste maaien leidt tot schade in het gazon

Twee fouten leiden tot gras vlekken: een gemiddelde hoogte van minder dan drie centimeter of rietjes, die langer dan vier centimeter zijn, om het op het gazon te verlaten. Te lage snijden is gevaarlijk bij warm weer, het gras verbrandt in de zon. Lange stengels, die nog op het gazon na het maaien, smoren de onderliggende gras.

Maai het gras, als er een lengte van acht centimeter wordt vanaf een hoogte van vier centimeter. Laat liggen op het oppervlak van de maaisel voor mulchen.

Gebruik kunstmest goed

Studies hebben aangetoond dat de meeste gazons zijn over-bevrucht. Veel tuinders bemesten hun gazons een paar keer per jaar, zonder het uitvoeren van een bodemonderzoek. Geeft de groene vlekken, probeer dan deze vaak vechten met bemesten maatregelen. Dit versterkt het probleem.

Verwijderen van een steekproef van de bodem van het gazon en laat u deze onderzoeken in de winkels. Blijf. Op de aanbevelingen die je krijgt bij de analyse

Overleef de zomer zonder warmte schade

Gazons moeten regelmatig water geven. Veel tuin eigenaren gaan wanneer het water geven voordat het helemaal mis. Het profiteert het gras niets als je hem elke dag een kleine hoeveelheid water. Het water niet bereikt tot aan de wortels. De dorst turf, hoewel je hem regelmatig giet.

Als het gazon in de vroege ochtend is niet vochtig en een blauwachtige kleur displays, is het tijd om te gieten. Dus de bodem gehydrateerd, een lange en zelfs beregening is belangrijk. Geniet van het gazon in de avond voor drie tot vier uur. Het water sijpelt in de nacht in de grond, in plaats van verdampen.

Een vierkante meter gazon moet 15 tot 20 liter, zodat er voldoende water dringt aan de wortels. Stel een regenmeter om de hoeveelheid water te controleren.

Slechte massa schade het gras

Als je geen fouten maken bij het maaien, bemesten en gieten en het gras laat nog gele punten, het is vaak te wijten aan de bodemkwaliteit. Een duidelijk teken van een verdichte bodem zijn Moose in het gras. Heeft u de grond moeilijk vinden als een rots, is het tijd om te beluchten. Beluchting middelen om het gazon te voorzien van gaten om hem los te maken.

U ontvangt een juiste apparaat nodig hebben van een gespecialiseerde dealer. Vraag. Voor een verticuteermachine en beluchter te huur Verticuteren, eerst naar de Wurzelfilz snijden. Tijdens de daarop volgende uitzending die je tegenkomt kleine gaten in de grond. Strooi zand op die los van de bodem.

Chemicals als oorzaak

Heeft uw gazon in sommige plaatsen bruine of gele vlekken en is anders weelderig groen, chemische stoffen zijn meestal de oorzaak. Overweeg of benzine of olie komt uit de maaier of als je iets morst bij het vullen van de tanks. Misschien vind je kunstmest naast bevruchten auto?

Graven uit het getroffen gebied en afvoeren van de grond met het huishoudelijk afval. Voer nieuwe tuingrond in het gat en zaai je op het gebied van nieuwe gazons.

Sporen en te bestrijden typische gazon ziekten


Ziekte


Teken


Behandeling


Rostspitzigkeit


lichtbruin rode vlekjes

Rietjes hebben roze takken

komt in de zomer


Vermijd wateroverlast

omwerken

beluchten


Sneeuw schimmel


grijze vettige vochtplekken

komt in de herfst en het voorjaar


niet op het gras in de sneeuw lopen

Verwijder de bladeren en lang gras knipsels

omwerken


Paddenstoelen (Hexenring)


Ringvormige verkleuringen, aan de rand van het gras groeit bijzonder

Paddestoelen in het gras


Verwijder paddestoelen

Draai de bodem

omwerken


Dollar plekken


Kleine lichtpuntjes (2-3 cm in diameter)

Grass is helder vernauwingen

komt in de zomer


regelmatig water

Niet te kort maaien


Typhula bacterievuur


Grijs tot bruine vlekken

oranje gezwellen op de stelen

komt in de herfst en het voorjaar au


niet op het gras in de sneeuw lopen

Verwijder de bladeren en lang gras knipsels

omwerken


Tipula-muggen (larven)


bruine vlekken

Grass sterft op de punten uit zonder aan te tonen plaque

komt in het voorjaar


verticuteren en doorzaaien

SC-nematoden (Steinernema carpocapsae) Insert

Checklist voor gazon zorg

  • Voer in het voorjaar bodemanalyse.
  • Maai het gras wanneer het acht centimeter hoog.
  • Stel de maaihoogte van 3-4 centimeter op maaiers.
  • Laat het op het gazon knipsels.
  • Bevruchten afhankelijk van het resultaat van de analyse.
  • Als de bodem is droog in de ochtend of verkleurde gras blauw: Water.
  • Irrigeren avond over meerdere uren.
  • Standaard waarde: 15 tot 20 liter water per vierkante meter.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Gele vlekken in het gazon - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden