May 31

Turkije is een populaire bestemming. Maar om professionele redenen of gewoon om de familie te bezoeken, om het land te vliegen op de Bosporus. Turkije is geen lid van de EU en heeft dus geen euro en centen, maar Nieuwe Turkse Lira. Waar kan ik geld wisselen, zodat het kan gaan in de zorgeloze vakantie in Turkije?


Geld te wisselen voor de feestdagen - Turkije


Turkse Lira is beschikbaar in biljetten en munten die euro stukken lijken.Waarschuwing: U kunt betalen in euro's in Turkije vaak. Je merkt dat je dan toch zeker in het nummer situatie zoals u omzetten in het hoofd. Maar meestal gaat het "Euro Business" ten koste van de betaler wegens dus onderhandelde rente is ongunstig voor hem. Dus hier is een zekere manier om de Turkse lira voor de feestdagen te krijgen.

Zorg ervoor dat je geld te wisselen voor Turkije

  1. U berekent een 'startkapitaal' voor uw vakantie, wilt u nog steeds te wisselen in Duitsland. Het bedrag hangt af van de vraag of, wanneer je kunt wisselen, waar weer, terwijl op vakantie of naar een geldautomaat waar je geld kunt trekken zonder problemen met uw bankpas, als een regel.
  2. De nieuwe Turkse lira onderhevig aan prijsschommelingen. De huidige koers krijg je hier .
  3. Een gemakkelijke manier is om naar een bank die gespecialiseerd is in het wisselen van valuta. Zo is voor het geld, bijvoorbeeld, op een tak van Reisebank ruil onmiddellijk. Dergelijke winkels zijn beschikbaar in de grote stations, luchthavens of beurzen.
  4. Leef het platteland en hebben dus de mogelijkheid om een ​​reis bank te nemen om te gaan, kunt u een bedrag via uw bank of -sparkasse bestellen. Dit kan een paar dagen duren.
  5. In Turkije, kunt u uw geld wisselen in een van de wisselkantoren of, zoals ik al zei, alleen maar om geld op te nemen. Naar het buitenland te verhandelen, is iets goedkoper als een regel. Maar nogmaals, vergelijken hun aanbiedingen en de fluctuaties in het oog te houden!

Tags: financiën, Reizen, bank, vakantie, Turkije, Golfbaan

Gerelateerde Artikelen aan Geld te wisselen voor de feestdagen - Turkije

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden