May 31

Een gelaagde snit voor lang haar is niet erg moeilijk om jezelf voor te bereiden. Maar wat als een pony is om daar te zijn? Is er een werkende handleiding om zo'n cut zelf te maken? Maar ja, is, en het is zelfs zeer eenvoudig te imiteren.


Gelaagde snit voor lang haar met een pony - een gids


Zo prachtig onderhouden zien lange haren van de gelaagde snit zelfgemaakt.Wat je nodig hebt:

 • Sharp, iets groter schaar
 • Haarborstel en kam
 • Haarbanden
 • Spiegel

Als je je haar thuis zelf, die niet alleen het voordeel dat u geld sparen voor de kapper knippen. Zij zullen gewoon kijken bleef permanent, snijden thuis kan de onderstaande instructies gebeurde in tussen snel en zonder afspraak te volgen, gespleten haarpunten Adieu!

De gelaagde snit voor lang haar - Instructies

 1. Vooral met lang haar een gelaagde kan worden gesneden zeer goed, zelfs te bereiken. Omdat je hier massa beschikbaar genoeg haar om altijd greep het haar goed kan. Dit is vooral merkbaar bij het opnieuw snijden, een gelaagde snit van semi-lang haar nauwelijks alleen wordt Recut omdat je altijd haren glijden uit het rubber op het hoofd.
 2. Door de gelaagde snit leven van de volgende truc: je leunt naar voren, met zijn hoofd naar beneden en borstel de vers gewassen haar over het hoofd. Als je haar te vliegen snel, kunt u ze bewerken als ze nog enigszins vochtig van wassen.
 3. Dan het haar wordt genomen samen boven het hoofd in een paardenstaart. Vanuit deze vlecht Nu snijden met een scherp schaar slechts een paar centimeter van al eerder bestaande niveau moet worden erkend.
 4. Het haar is nu bevorderd door harmonieus. Als je hun haar niet hebben gesneden erg lang, moet je minstens drie centimeter te nemen in lengte, zodat alle schade aan de pieken worden geëlimineerd. Als het een beetje de eerste keer, herhaalt de hele zaak gemakkelijk.
 5. U kunt de inzet van de stappen enigszins variëren door de manier waarop je je haar kammen over zijn hoofd: Als je samen borstelen van haar haren net boven het voorhoofd en hier samengevat en gewoon knippen het haar heeft de hals een lange weg op dit punt, Zo achterblijft vrij lang. Terwijl het haar wordt verondersteld te worden aan de top precies zo lang als je knippen. Het combineren van de haren in plaats van de achterkant van zijn hoofd en gesneden, de stappen zijn erg klein, dat is een leuk idee om meer volheid krullend haar te geven in spikes.

Hoe kunt u zelfs knippen de pony?

Voordat u de volgende instructies voor Pony snijden kopiëren, moet u volledig door te lezen om eerst te begrijpen hoe het werk reeks zal zijn.

 1. Het snijden van de pony begint met een kleine Malübung. Stel je voor de spiegel, zetten een kohl potlood (wenkbrauwpotlood, een snufje hecht goed lippenstift) geopend te gaan en zich te laten zien aan beide zijden van het voorhoofd was een vogel. Druk hard, zodat je het gevoel de druk punten voor een moment. Deze drukpunten te bakenen de eyeliner, waarbij de merkers voor het tweede compartiment van het haar, die worden gesneden voor de pony zijn.
 2. Trek nu slechts een scheiding in het midden en dan over je hoofd een kroon, van oor tot oor zo. U kunt iets beïnvloeden zoals veel haar in pony grond door slepen Vertex vlak voor de oren, of iets meer in het midden van het oor, in het eerste geval, het haar gedeelte van de pony minder.
 3. Pak het haar van het achterste deel aan de achterzijde met een rubber samen, zodat ze uit de weg. Maar ook van het haar in het voorste gedeelte moet niet te Pony worden gesneden, dat zou betekenen dat het haar nu ook zou snijden korter bij de tempels. Daarom is een tweede onderverdeling moeten de haarlokken de pony bepalen.
 4. Dit gebeurt door vanaf het punt op het middengedeelte, die precies tegenover het kruis hoekpunten, aan beide zijden van de kam kam aan beide markeringen op de voorzijden.
 5. Elk haren die groeien op het voorhoofd van deze twee hoekpunten tot de pony. Kam het samen, zet ze in een koord en knip het uit. Zo krijg je een heel natuurlijk uit pony.

De eerste keer, het kost zeker een beetje moed zich aan de lange haren knippen. Als je maar één keer hebt gezien, hoe logisch is deze gids en hoe goed het resultaat is dat kappers zijn zeker niet meer verdienen veel geld aan u.

Tags: Schoonheid, haar, pony, kapsel, lange, gelaagde snit

Gerelateerde Artikelen aan Gelaagde snit voor lang haar met een pony - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden