May 30

Als u de elleboog hebben bedrogen, is hetzij voor een zenuw kneuzing op grappig been, een bot of gewricht kneuzing. Beide kneuzingen kunnen vergeten of te lang. Als er zwelling of bloeding, helpen koeling, stil houden en geneeskrachtige kruiden albums.


Gekneusde elleboog - zodat je de pijn te verlichten


Een bandage helpt kneuzingen bij de elleboog.Wat je nodig hebt:

 • Cooling Pack
 • Ijsblokjes
 • Handdoek
 • Comfrey zalf
 • Arnica zalf
 • Dressing
 • Elleboogbrace

Dit staat bekend als een blauwe plek

Een blauwe plek op de elleboog kan verschillende vormen aannemen - afhankelijk van of je hebt het bot, het gewricht of de zenuw bedrogen.

 • Een blauwe plek is een letsel veroorzaakt door stomp trauma. Dit betekent dat je tegen een tafel rand of een stoel zijn gekomen, zonder het verwijderen van de huid is gewond geraakt. Andere oorzaken omvatten een val, een botsing of een botsing - bijvoorbeeld van het paard. De technische term voor de blauwe plek is kneuzing.
 • Als een blauwe plek is weefseldruk veroorzaakt door schokken of stoten, gecomprimeerd. Reden hiervoor is dat zacht weefsel, zoals vet of spierweefsel vaste structuren zoals bot of gewricht capsules worden ingedrukt. Dit leidt tot kneuzingen.
 • Kneuzingen niet altijd hand in hand gaan met zichtbare blauwe plekken. Als de blauwe plek dieper, hoef je hem niet te zien. De meeste kneuzingen worden gekenmerkt door zwelling en langduriger pijn.
 • U kunt kneuzingen op basis van geperst weefsel onderscheiden: A skin contusie is een kneuzing typisch zichtbaar onder de epidermis. Wanneer een spier kneuzing er een kneuzing in het spierweefsel. Afhankelijk van de grootte van het hematoom, het gebied is gezwollen, pijnlijk en beperkte beweging. Op delen van het lichaam waar de zenuwen lopen oppervlakkig over botstructuren, kan dit leiden tot zenuw contusie met korte hevige pijn.
 • Joint kneuzingen slepen voornamelijk naar sporten of in het dagelijkse leven. Naast de zwelling en pijn beperkt kunnen bewegen. In een bot vermorzelen de irritatie van periost (beenvlies) de oorzaak van de pijn. Kneuzingen van inwendige organen zijn moeilijk te detecteren en de meest gevaarlijke. De organen kunnen worden beschadigd en veroorzaken interne bloeden. In dit geval, je moet onmiddellijk door een arts behandeld worden.

Kneuzingen de elleboog

Als u de ellebogen hebben bedrogen, ze verschillen voornamelijk de volgende drie vormen.

 • De typische opwindende pijn op de zogenaamde grappig-been een zenuw kneuzing. De Ulnarisnerv wordt bedrogen. Typisch, het bereik voor seconden is pijnlijk, dan herinner je je niets van de blauwe plek. Als de Ulnarisnerv beschadigd in een sterke kneuzing, kan gevoelloosheid optreden in de pink en de pink kant de helft van de ringvinger. Als de symptomen aanhouden, paresthesie, gevoelloosheid of verlamming een arts raadplegen.
 • Bij de elleboog, kan dit leiden tot gezamenlijke kneuzing. Gezamenlijke kneuzingen creëren het risico van gezamenlijke effusie. Dit gebeurt wanneer de bloedvaten van het gewrichtskapsel om gewond te raken en bloeden in het gewricht. Gewrichtseffusie kan blijvende schade aan het gewricht veroorzaken. In inflammatoire roodheid van de elleboog, ernstige zwelling of stoornis u medische hulp te zoeken.
 • Bone blauwe plekken op het gebied van de elleboog te leiden een gewelddadige, maar op korte termijn pijn mee. Het is zinvol om onmiddellijk op het punt - wat de meeste mensen doen door reflex. Ze verminderen aldus het bloeden en langdurige pijn.

Maatregelen die kunnen helpen met een gekneusde elleboog

De duur van pijn afhankelijk van de ernst van de kneuzing. Een lichte kneuzing geneest in een paar dagen tot twee weken. Sterkere kneuzingen kan maanden duren. De volgende maatregelen kunt u het genezingsproces te versnellen.

 1. Houd de ellebogen rustig. Beweging of sport-stam het gebied en de vertraging van het genezingsproces. Een gips is niet noodzakelijk. Het volstaat om de elleboog licht bewegen.
 2. Koel de omgeving met een cold pack of ijsblokjes voor een half uur. Doe het ijs nooit direct op de huid, maar om het te verslaan in een handdoek, een. Koud kan de bloedvaten samentrekken. Hoe eerder u koel, hoe minder bloed in het weefsel.
 3. Een verdere maatregel om de ophoping van bloed te verlagen in de elleboog, een drukverband. Plaats het verband niet zo sterk, zodat de bloedvoorziening niet beperkt.
 4. Met kneuzingen helpt smeerwortel. Een goede zalf met smeerwortel is Kytta zalf. Wrijf ellebogen met de room en plaats een verband om, zodat de werkzame stof blijft op de plaats.
 5. De arnica pijn vloeistof wrijven in de huid boven de elleboog. Arnica is een traditionele medicinale plant met stompe verwondingen.

Ga met een elleboog contusie aan de arts als u latere of aanhoudende gevoelloosheid in de pink, voel de pink kant ringvinger of pink.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Gekneusde elleboog - zodat je de pijn te verlichten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden