May 30

In onze moderne wereld van het werk, het is steeds minder het geval dat iemand jarenlang hetzelfde beroep of de uitoefening van een hele werkzame leven in dienst bij een bedrijf. Daarom is een 40-jarig dienst is een zeer speciale gelegenheid. Des te meer van belang dat u de juiste woorden te vinden om deze geweldige jubileum dienovereenkomstig te vieren.


Gefeliciteerd met de 40ste verjaardag van de service - zodat je het goed


40ste verjaardag van de service: Een reden om te vieren - en de oorzaak voor de waardering © Katharina_Bregulla / Pixelio40ste verjaardag van de dienst: je deze belangrijke gebeurtenis te vieren

Voordat u uw felicitaties te formuleren voor een wenskaart of noteer de juiste woorden voor een felicitatie e-mail, moet u de volgende luisteren:

 • Formuleer met gevoeligheid: Neem voor uw felicitaties of de honoree geniet van het werken in zijn bedrijf of vurig wenst met pensioen te gaan. Van deze ook afhankelijk van uw felicitatie woorden.
 • Mogelijk zijn van het hart -. Zeker als je weet dat de verjaardag jongen goed
 • Wees altijd oprecht. Holle frasen en kunstmatige formuleringen dringen snel de ontvanger.
 • Geachte bondig, maar oprecht feliciteren: in geval van twijfel.

Om de felicitaties voor de 40ste verjaardag dienst formuleren

 • Denk aan je relatie met de jarige: Ken je hem persoonlijk, het is een kennis, collega of goede vriend? Of is je relatie puur professionele aard, bijvoorbeeld om je baas of een medewerker feliciteren?
 • Uw relatie met de jarige ook bepaald toon en de "mood" van uw felicitaties: U kunt neutraal-beleefd formulering, bijvoorbeeld: ". Ik feliciteer u van harte op de 40ste verjaardag van de service" Als de jarige een goede vriend, het kan ook een informele toon te zijn: "Ja, ik weet het, bent u op zoek naar voren al uw pensioen, lieve Franz Niettemin, ik ben erg blij dat je nog steeds bij ons verblijven voor een tijdje .."
 • Maak van de gelegenheid en denken: Is er iets positiefs dat u zou willen om de jarige te vertellen? Een gefeliciteerd met de 40ste verjaardag van de dienstverlening is een goede gelegenheid om een ​​mooie kerel of een sympathieke baas een oprechte dank je wel of oprechte waardering over te brengen ". Uw altijd vriendelijk en geduldig met onze klanten Ik heb altijd bewonderd"

Geschikte onderwerpen voor uw felicitaties

 • 40 jaar in dienst van een onderneming die standvastigheid en stabiliteit vertegenwoordigt. Laat maar deze voordelen in uw felicitaties opgenomen, bijvoorbeeld: "Sinds ik hier begon te werken, je bent onze man voor (nood) gevallen kon ik niet anders kan de voorstellen .."
 • Neem verwijzing naar het verleden, en misschien ook om samen te werken: "Voor 10 jaar, hebben we nu werkzaam zijn in concert te stellen en zorgen voor een gezamenlijke inspanning die onze klanten goed worden verzorgd in dezelfde afdeling - wil ik niet meer. miss. "
 • Raadpleeg de ervaring en de kennis van de ontvanger: "Ik bet niemand weet zo veel over de succesvolle afronding van de besparingen contracten zoals u - Ik ben altijd verbaasd door uw kennis."
 • Als je kunt leren kennen en waarderen de jarige jongen goed, zoals hij zelf staat voor zijn 40e verjaardag dienst, kunt u uw felicitaties ook compleet met een blik op de toekomst. Iemand die zich inzet hart en ziel in zijn bedrijf, zou waarschijnlijk over woorden als: ". Hou je worden bewaard voor een lange tijd met ons en ons bedrijf"

Ongeacht de woorden die u kiest: Het belangrijkste ding dat u de jarige te geven voelen aan zijn toewijding en inzet te waarderen.

De 40-dienst jubileum is een goede gelegenheid om een ​​beetje waardering en erkenning te krijgen om "weg te geven" - wat iedereen is blij.

Tags: Beroep, verjaardag, lange awards, appreciatie

Gerelateerde Artikelen aan Gefeliciteerd met de 40ste verjaardag van de service - zodat je het goed

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden