May 30

Heb geen Internet-verbinding, dit is meestal niet de schuld van de verkoper, maar is meestal een defecte modem of aan de verkeerde instellingen in het computersysteem.


Geen Internet-verbinding - fout te herstellen, zodat


Storingen in de internetverbindingen zijn meestal op de instellingen.Geen Internet-verbinding op de computer meer?

Als u geen internet, moet je eerst kijken naar de oorzaak met hem en laat alle apparaten. De reden hiervoor kan zo simpel oorsprong die de fout te elimineren met enkele eenvoudige stappen zijn.

  • Controleer eerst de router of modem. Hier kan het voorkomen dat de inrichting bijvoorbeeld van stroom niet meer gevoed, omdat het per ongeluk ontkoppeld. U kunt ook kijken of alle operationele lichten functioneren op de router.
  • Controleer of uw computer is ingeschakeld rechts onderaan op het scherm, het signaal voor WLAN. Door te werken op de pc, kan het gebeuren dat u per ongeluk de functie uit te schakelen.
  • 'Een veel voorkomende oorzaak is dat de router "hangt". In dit geval koppelt u het apparaat van de stroomvoorziening. Wacht een paar seconden voordat u de router weer stroom met macht.

Gebruik een LAN-kabel aan te sluiten op het internet, is het raadzaam om deze te vervangen en om te testen als je dan terug te komen via internet.

Controleer de Control Panel

In het Control Panel kan de oorzaak zijn dat u geen internetverbinding. Hier kunt u bijvoorbeeld zien of uw netwerkkaart of draadloze netwerkkaart goed werkt. In het bedieningspaneel krijgt u als u links van het scherm op het pictogram van Windows en ga naar Configuratiescherm. Klik op het tabblad "Devices". Gepubliceerd door verschillende apparaten met een uitroepteken met een gele achtergrond, de bestuurder in kwestie moet worden bijgewerkt. In zeldzame gevallen, de zogenaamde interne apparaten, zoals Wi-Fi of netwerkkaart hebben een defect. Heeft u alle opties aangevinkt, in overleg met uw probleem bij de ISP. Hier is er sprake van een defect van de verbinding.

Tags: Internet, wifi, router instellingen, Internet-verbinding, modem

Gerelateerde Artikelen aan Geen Internet-verbinding - fout te herstellen, zodat

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden