June 1

Slaap is essentieel om te beginnen ontspannen en vers voor de volgende dag. Maar vaak heeft men het gevoel van het hebben van geen goede diepe slaapfase. Het resultaat is vaak diepe vermoeidheid. Echter, met een paar belangrijke trucs en tips die u kunt doen om te slapen.


Geen diepe slaap - weten over slapeloosheid


Geen recht op een diepe slaap te ervaren, kan leiden tot een grote uitputting.Geen diepe slaap? - Wat je kunt doen

Als je het gevoel hebt dat ze niet diepe slaap 's nachts, kan dit vaak negatieve gevolgen hebben in het dagelijks leven.

  • Wegens gebrek aan slaap symptomen zoals gebrek aan concentratie, verminderd geheugen, toegenomen vermoeidheid, verhoogde prikkelbaarheid in het professionele en privé-leven zijn vaak een zware last
  • De diepe slaap fasen worden meestal overschat. Want zelfs als je alleen slaapt drie tot vier uur, wordt het daardoor geven meestal een diepe slaap.
  • Het probleem is dat je stelt zichzelf vaak erg onder druk om eindelijk slapen. Dit betekent dat je alleen kan worden ingeschakeld en nog erger door de slaap.

De basisregels van slaaphygiëne

Je hoeft geen ervaren diepe slaapfase en voel de volgende dag vaak moe en versleten? Dit kan zijn omdat u het belangrijk is, maar simpele dingen die belangrijk zijn voor een goede nachtrust zijn aanvragen. Deze regels van de zogenaamde "slaaphygiëne" kan je helpen rustte om terug in de dag te beginnen.

  • Het bed is uitsluitend bedoeld voor bed. Activiteiten zoals het lezen, televisie of eten moet kijken vanaf nu niet meer hier plaatsvinden.
  • Houd een regelmatig slaap-waakritme. So "leert" het organisme, als hij zich kan aanpassen aan slaap en diepere slaap mogelijk. Zorg ervoor dat je elke dag te gaan op hetzelfde tijdstip naar bed te gaan. Hoewel het moeilijk is, dat aanvankelijk geldt voor het weekend.
  • Sta jezelf elke dag dezelfde hoeveelheid tijd om te slapen. Een periode 23:00-7:00 is nuttig worden geacht. Deze keer heb je te slapen beschikbaar. Echter, je moet niet langer slapen, zelfs als ze konden. Alleen op deze manier het organisme kan wennen aan regelmatig slaap.
  • Liggen in de middag nooit meer dan 20 minuten terug.
  • Vermijd alcohol, vet voedsel, koffie en nicotine naar bed gaan ten minste vier tot zes uur vóór.
  • Als je 's nachts wakker en denk na 10 minuten dat je niet terug kunt gaan om te slapen, te stoppen, back-up en herzuwälzen. Laat het bed en loop een beetje rond in de kamer. Liggen tot terug naar beneden als je moe bent. Als je niet in slaap kan vallen na tien minuten, weer opstaan.
  • Vermijd gedachten - "Ik moet eindelijk slapen nu" als en je in plaats daarvan zeggen: "Hoewel ik nu zou willen slapen, ik vertrouw erop dat mijn lichaam uiteindelijk zal krijgen de slaap die ze nodig hebben."

Deze regels moeten ten minste 3-4 weken toegepast voordat een effect optreden. En zo kunt u de nodige discipline en de gelijktijdige intellectuele zelf-kalmerende slaap verminderen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Geen diepe slaap - weten over slapeloosheid

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden