May 30
Geef forfaitaire bedragen in de aangifte goed - hoe het werkt
01:51

 • Aansprakelijkheidsverzekering met aangifte abs ...
 • Fiscaal nummer en het identificatienummer - de Un ...
 • Settle een laptop - hoe het werkt in het Steer ...
 • Land overdracht regelen - Tips voor het regelen van ...
 • Hoe kan ik het invullen van een belastingaangifte? - Dus ge ...
 • BTW-aangifte met ekster - hoe het werkt
 • "Hoe maak je een aangifte te maken?" - Step ...
 • Aangifte - Geef bronbelasting correct
 • Gratis inkomstenbelasting programma - ELSTER rechts ...


Video van Benjamin Elting1: 51

Zonder een ontvangstbewijs, geen aftrek: In fiscaal recht het principe geldt. Als u beweert kosten in uw aangifte moet u facturen en certificaten bevestigen. In veel gevallen kunt u worden gespaard deze kosten door fix forfaitaire bedragen. Dergelijke pakketten zijn in de fiscale wetgeving op vele manieren.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:55

  Hoe maak ik een terugkeer? - Instructies
 • 01:52

  Verkoop dienst reizen belasting - hoe het werkt
 • 02:48

  Settle schoonmaakkosten van de belasting - hoe het werkt


Als u betaalt als werknemer hoge belastingen, op hetzelfde moment, maar ook hoge kosten, moet u altijd dienen altijd een aangifte inkomstenbelasting bij de belastingdienst. Als je de moeite van de reguliere audit trail lijkt te hoog is, kunt u er zeker van forfaitaire bedragen te plannen.

Forfaitaire bedragen sparen de jaarrekening

 1. Wanneer reclame uitkering verleent aan de fiscus een werknemer forfaitair bedrag van 920 euro. Hij is opgegroeid in 2012 tot 1.000 euro en geldt ongeacht of de inkomsten uit een of meer dienstverbanden komen en ongeacht of je het hele jaar door activiteiten hebt geoefend.
 2. Is uw echtgenoot ook werken, kan iedereen het normbedrag starten in volle. Als uw reclame kosten hoger zijn dan deze werknemers uitkering, moet u uw uitgaven te bewijzen in detail. Dan mag de belastingdienst een standaard aftrek voor de arbeidsmiddelen van 110 EUR en 16 EUR voor bankkosten.
 3. Voor reizen naar de werkplek pakketten 0,30 EUR per werkdag zijn gepland voor elke kilometer. Van een afstand van 13 kilometer Uw kosten zijn een maximum van 230 mogelijke werkdagen toen al op de werknemer pakket.
 4. Arbeidsmiddelen (speciale kleding, literatuur, het schrijven van materialen), tot 110 euro in rekening gebracht, zonder enig bewijs.
 5. Voor zakelijke reizen in het land, kunt u beginnen voor uitstapjes met de auto EUR 0,30 per kilometer heen en terug.
 6. Bovendien is in een periode van afwezigheid van meer dan 8 uur per food toelage van EUR 6 vanaf 14 uur 12 EUR en van 24 uur 24 euro toe te passen. Verblijfskosten zijn aftrekbaar voor de vastgestelde bedrag.
 7. Wanneer een werk-gerelateerde verhuizing naast een aantal te bezetten in detail inhoudingen een verhuizing vergoeding van 628 euro (alleenstaanden) en 1.256 EUR (getrouwd) en 265 euro wordt erkend voor elke extra persoon die in het huishouden.
 8. Als gepensioneerden u een reclame kosten forfaitair bedrag van 102 euro kunnen herkennen.
 9. Wanneer u verwijzen huidige nabestaandenuitkeringen, hebt u recht op een overlevings- forfaitair bedrag van 370 euro.
 10. Als gehandicapte zelf te krijgen, afhankelijk van de mate van invaliditeit, een forfaitair bedrag van ten minste 310 euro bij 25% arbeidsongeschiktheid tot 1420 euro van 95% naar 3.700 euro in hulpeloosheid of blindheid.
 11. Uw beleggingsopbrengsten blijft belastingvrij tot een fiscale tegemoetkoming van 801 euro (ongehuwd) en 1,602 EUR (Married).

Een geluid aangifte is bovendien verdiende salaris

 • Zij kunnen al deze forfaitaire bedragen niet te verwarren met de maximumbedragen die u kunt doen gelden, bijvoorbeeld voor hun eigen opleiding. Hier, afhankelijk van de uitsplitsing van de kosten die aanpak kan worden gebracht slechts tot op zekere hoogte.
 • De voorgaande lijst is niet compleet. Het vervangt noch de fiscaal advies in individuele gevallen en is bedoeld om alleen de eerste stappen, van waaruit u kunt zien dat het zinvol is om te gaan naar de moeite van het maken van een aangifte inkomstenbelasting te bieden.

Tags: Finance, belastingaangifte, belastingteruggave, flat-rate, forfaitaire bedragen

Gerelateerde Artikelen aan Geef forfaitaire bedragen in de aangifte goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden