June 1
Geef extra adres goed - hoe het werkt
01:30

 • Grote envelop label - dus het echt
 • Make-adres "op handen" goed - hoe het werkt
 • Schrijf Spaanse adressen - zodat u direct gaan
 • C / o gebruik in het adres correct - dus kom Ih ...
 • Plaats datum de brief correct - hoe het werkt
 • Envelope label - dus zorg dat hij rijk ...
 • Zakelijke brief in DIN 5008 Write - een al ...
 • Adressen in Engeland: de bouw en spelling - ...
 • De perfecte label voor een Briefumschl ...


Video van Bianca Koring1: 30

Bij Adres additieven aanvullende informatie kan zijn, zoals "flat no. 7" of denken "Stairway A", evenals aanvullend bewijs als de aanwijzing van de zending of Codierzeichen of landen gegevens voor e-mail die in het buitenland gaat. Het is heel handig om te weten hoe en waar u deze verklaring af te leggen op een envelop, zodat een brief is ook machine-leesbaar en kan daarom veel sneller onder bepaalde omstandigheden worden verzonden.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:03

  Label envelop correct - Hier is hoe
 • 01:42

  Het aanpakken van letter - dus vasthouden aan de formele vereisten
 • 02:11

  Envelope Label - Hoe goed


Bedoeld gebied voor het adres aanvulling

 1. Een opschrift is niet hetzelfde als het adres. Een inscriptie omvat meer dan het adres, bijvoorbeeld, de terugkeer kanaal identificatie, een voorschot richtlijn of de aanwijzing van de zending, ordernummers en dergelijke Codierzeichen. Deze items moeten maken boven het adres. Aanvullende informatie die u wilt opnemen als Zustellangabe op de brief, moet u een dubbele schuine streep ("//") gebruikt geven afzonderlijk achter het huisnummer. Aanvullende aantekeningen in deze zin, bijvoorbeeld, "Trap B", "Apartment 13" of "App. 127" (staat voor "Apartment") zijn. Deze nota is belangrijk, zodat de inscriptie automatisch kunnen worden gelezen met extra adres. Als de lengte van de lijn is niet voldoende - een lijn moet niet langer zijn dan 10 centimeter - dan moet je de lijn boven de Zustellangabe gebruiken voor deze aanvullende informatie.
 2. Als u wilt een nieuwe verklaring af te leggen aan de ontvanger (voor min of meer ontvangers gespecificeerd) na de begroeting, en de naam van de ontvanger, is het mogelijk. Hieruit volgt de naam van de ontvanger.
 3. Als u wilt een verklaring de wijk, dit wordt gevolgd door de naam van de ontvanger of de indicatie onmiddellijke ontvanger. Op de optionele district met vermelding van de levering en het verzamelen specificatie, op de volgen de postcode en de bestemming te volgen.
 4. Als je wilt als extra adres op te geven het land code, dus je moet weten dat het niet langer gemeenschappelijke vandaag. Ze zijn nog beter geadviseerd om deze nationaliteit plaat weglaten.
 5. Als u een buitenlands adres te schrijven, moet het land van bestemming in hoofdletters onder de bestemming met de postcode worden geschreven, bij voorkeur in de taal van het land van bestemming, dat wil zeggen, "ITALIË" of "Frankrijk", zoals ik al zei, zeker zonder land identificatie.

Nog mee dat er extra machine-leesbare informatie aan te pakken

 1. Net als alle andere informatie in de adresbalk, moet u ook schrijven het adres extra links uitgelijnd. Het moet de gehele inscriptie, een gesloten blok zonder lege regels te maken.
 2. Niet frames en hoogtepunten gebruiken en schrijf het adres naast donkere letters op een heldere en stevige achtergrond. Bovendien moet het label slijtvast zijn. Neem niet meer dan een breedte van 10 centimeter.
 3. Als u het venster enveloppen gebruikt, moeten alle in het venster volledig en leesbaar. Het adres blok moet minstens 3 mm van de rand van het venster.
 4. U dient een lettergrootte van 10 te gebruiken om 12 pt en voldoen aan een personage tussenruimte van 0,2 mm tot 0,4 mm. Het woord afstand moet een ruimte zijn. De afstand tussen de lijnen moet 1 mm tot 2,5 mm. De voorkeur lettertypen zijn Arial, Courier, Helvetica of Frutiger.

Meer details vindt u informatie over andere subtiliteiten op de homepage van Deutsche Post te verkrijgen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Geef extra adres goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden