May 31

Lui tv kijken en het eten van chips, is ongezond. Noten en gedroogd fruit zijn zeker een beter alternatief. Maar je kunt overschrijven het makkelijk snacken als chips door de manier? Gedroogd fruit heeft veel meer calorieën dan vers fruit. Aangezien gedroogd appelringen zijn geen uitzondering.


Gedroogde Apple Rings: calorieën en ingrediënten - Ontdek meer


Appels - knippen, droog en te genieten in ringenAls je van appels, je bent zeker een van degenen die niet kunnen weerstaan ​​met gedroogde appel ringen. Niets mis mee. Integendeel, droge vruchten zijn zeer rijk aan mineralen en gezonde, waren het niet voor de kwestie van de calorieën bevatte. Helaas, er zijn meer dan men zou willen.

Calorieën in gedroogde vruchten

  • Als algemene regel kunt u zich herinneren dat gedroogd fruit ongeveer drie tot vijf keer heeft zoveel calorieën als het verse fruit. Voor appels, is het verschil nog groter. Om 100 gram verse ongeschilde appels bevatten ongeveer 52 kilocalorieën en dezelfde hoeveelheid gedroogde appel ringen tegen 279. De populaire gedroogde druiven (rozijnen) in 100 gram volle 300 calorieën mee. Wanneer verse druiven zijn slechts 70
  • Niettemin gedroogde vruchten zijn waardevol voedingsmiddel in de keuken, want ook in mineralen en vezels ze rijker dan hun verse soorten. Echter, je moet alleen kopen unsulphured goederen. Door Zwavel Gedroogd fruit wordt bewaard. Helaas betekent dit waardevolle eigenschappen verloren gaan. In gevoelige mensen, kunnen de zwaveldioxide ook leiden tot hoofdpijn of allergische reacties. Gelukkig krijg je nu ook commercieel unsulphured gedroogd fruit.
  • De vraag of aan snack gedroogde appel ringen zijn in tussen gezonde, of als u liever kiest chips, snoep of chocolade, kan worden beantwoord in het voordeel van droge appels. Alleen dat u deze calorieën moet in de gaten houden. De kleine hoeveelheid van 100 gram wordt snel onderschat en net zo snel je dan gepleisterd ongeveer 380 calorieën.

Gedroogde appel ringen - in vergelijking met de verse appel

Nu voor de werkelijke vergelijking in aantallen: Deze worden uit het boek "De huidige calorie, Nährwerte-, vitaminen kompas" van de borg-Verlag uit het boek serie "Gezonder Leven" en hier, 2007. Alle cijfers nog steeds vermeld altijd verwijzen naar 100 gram fruit.

  • Appels bestaan ​​grotendeels uit koolhydraten en bevatten slechts kleine hoeveelheden eiwitten en vet. Een frisse appel brengt 11,4 gram koolhydraten en beide op minder dan een halve gram eiwit en vet. Contrast gedroogde appel ringen bevatten 61,3 gram koolhydraten.
  • Ook met de vezel verhoudingen vergelijkbaar met de calorieën. Verse appel bevat 2 gram en 10,7 gram gedroogd. Fiber landing direct in de darm onverteerd en moet er worden geïnterpreteerd als in geen onnodige ballast. Integendeel, ze water binden, opzwellen en het stimuleren van de darmwerking. Toen Apple meer dan 25 procent van de vezel zijn gezond pectine. Alleen deze Pectine bindt gifstoffen in de darmen (ook galzuurintermediairen als je te veel van hebben) en verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed.
  • Een ander waardevol bestanddeel van het paradijs fruit is kalium. Er zijn 144 milligram vers en 541 milligram van het gedroogde appel. De stof is nodig voor spieren en zenuwen, een gezond waterbalans in het lichaam en een actieve celstofwisseling.
  • Bovendien omvat een appel volgende: zink (0,1 mg vers, gedroogd 0,6), foliumzuur (7 microgram vers, gedroogd 21) en natuurlijk vitamine C (12 mg vers, gedroogd 38,6). In totaal zijn meer dan 300 biologische stoffen worden aangetroffen in de gezonde vrucht nu dat de gezondheid bevorderen. Fosfor kan ijzer, natrium en vitamine B en calcium worden vermeld.
  • Als u nog wilt maken gedroogde appel ringen te gebruiken voor de biologische appels. Meestal worden ze gedroogd zonder schaal, maar het gaat goed met dit. Net onder de kuipstoelen vele gezonde ingrediënten. Als u schil de biologische appels toch, kunt u de extra drogen lade te gebruiken en gebruik het voor een appel thee. Drogen appelen is een goedkope werkwijze voor het maken deze duurzaam. Gewoon niet vergeten dat je gedroogde appel ringen en veel calorieën met zich meebrengen.

Tags: Voedsel, Familie, calorieën, droog, appelen, appel ringen

Gerelateerde Artikelen aan Gedroogde Apple Rings: calorieën en ingrediënten - Ontdek meer

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden