May 30

Files zijn het gemakkelijkst te implementeren via een netwerk. Met VMware Player instellen van de juiste map lukt maar zonder wijziging van netwerkconfiguraties. Gedeelde mappen maken deze gemakkelijk in VMware Player.


Gedeelde mappen opgericht onder VMware Player - dus het zal werken


Bestanden kunnen worden uitgewisseld met een PC via gedeelde mappen.Basisinformatie over gedeelde mappen in VMware Player

  • Maak uw bestanden naar andere gebruikers via de VMware Player beschikbaar. Dit wordt bereikt in de regel, met het opzetten van gedeelde mappen die niet zijn aangesloten op een netwerk. Hier, echter, de beschikbaarheid van VMware Tools is een belangrijke voorwaarde voor alle file-gebruikers.
  • De uitwisseling van bestanden slaagt vervolgens met behulp van een bestuurder, die kunnen bestaan ​​uit de gemeenschappelijke gedeelde mappen in de gebruiker besturingssystemen. Afhankelijk van het besturingssysteem, de iets anders zijn.

Het instellen van de mappen onder Windows en Linux

  • Dus de map in Windows verschijnt bijvoorbeeld als een netwerk te delen, kunt u vervolgens gebruiken via UNC of stationsletter. Uitgebracht Dit is het netwerk "VMware gedeelde mappen" speciaal gebruikt door VMware. In uw netwerk omgeving vindt u een computer met een naam svmware host die uw gedeelde mappen beschikbaar biedt te vinden.
  • Als gebruiker van Linux komen in de gedeelde mappen te profiteren van bestandssysteem drivers, die u vervolgens kunt uploaden via kernel module "vmhgfs.ko". Deze Linux-module wordt alleen geactiveerd wanneer u de VMware installeren. Uw lijsten kunnen worden gevonden dan onder / mnt / hgfs vmhgfs bestandstype.
  • De set-up en activeren van uw gedeelde mappen kan dan de juiste instellingen van uw respectieve VM, onder "Opties", gedaan. U kunt de map gebruiken dan ook aan of uit te schakelen tijdens een lopende VM op het moment.
  • Als uw VM al actief is, kunt u de gedeelde mappen maken, zelfs aan sluiting van het programma beschikbaar zijn. Dus je vergeet om de map te sluiten op geen enkele manier en het voorkomen van misbruik van de gegevens.

Tags: software, Computer, Windows, Linux

Gerelateerde Artikelen aan Gedeelde mappen opgericht onder VMware Player - dus het zal werken

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden