May 30

WhatsApp Messenger is een van de meest populaire diensten. Echter, ze hebben niet een smartphone of niet wilt gebruiken voor de inlichtingendienst van deze? Dan gebruiken als alternatief uw PC. Dankzij specifieke programma's, kunt u de Messenger op een pc te installeren zonder SIM.


Gebruik WhatsApp zonder Smartphone


De populaire WhatsApp Messenger werkt ook op de PC.Installatie opties zonder Smartphone

 • Met behulp van zogenaamde emulators heeft u de mogelijkheid om apps te gebruiken op een pc met Windows, Mac of Linux-systeem. De emulatoren simuleren hier systemen zoals deze gewoonlijk op een smartphone, waardoor het gebruik van de applicatie. Populaire emulators zijn Genymotion en BlueStacks .
 • Genymotion is een gratis, zeer snelle emulator. Deze emulator, kunt u gebruik maken van 7 en 8 voor de besturingssystemen Windows XP, Vista en Windows.
 • De BlueStacks App simulator is ook gratis en beschikbaar voor Windows-besturingssystemen XP, Vista, 7 en 8, en voor Mac OS X / Intel.

Voor- en nadelen van de pc en smartphone gebruik

 • U kunt dezelfde WhatsApp rekening stellen zowel de smartphone en de PC. Echter, moet u een actieve account kiezen. De boodschapper gebruikt altijd slechts één terminal. Maak gebruik van de service op de PC, kunt u niet hetzelfde op uw smartphone toegang tot uw account.
 • Gebruik één account voor zowel uw telefoon en voor de PC, kan de berichten bij het overschakelen van het ene naar het andere apparaat niet worden gesynchroniseerd.
 • Een duidelijk voordeel van het gebruik van de PC beeldscherm op het scherm. Laat u WhatsApp in duidelijke volledige scherm. Dit is erg handig als u op zoek bent naar iets in het bericht de geschiedenis.
 • Een ander voordeel van het gebruik van de pc is gemakkelijk typen. Schrijven over het toetsenbord is veel comfortabeler dan het typen op de smartphone.
 • Als u uw smartphone gebruiken om het grote voordeel dat u de app mobiele kan gebruiken tegenspreken. U bent niet gebonden aan uw computer thuis en kan gemakkelijk en eenvoudig te schrijven op de weg.

Gebruik WhatsApp zonder SIM via BlueStacks

 1. Na BlueStacks is geïnstalleerd op uw PC, typ in de zoekbalk op het startscherm van de term "WhatsApp" een.
 2. Klik op de weergegeven programma te installeren. Het pictogram voor de inlichtingendienst verschijnt nadat de installatie voltooid rechts op het scherm.
 3. In de volgende stap vraagt ​​het programma u om een ​​geldig telefoonnummer in te voeren. Voer ofwel een mobiel of vast nummer. Als u al gebruik maken van de dienst op een smartphone, is het raadzaam om een ​​vast nummer in te voeren. Toen beide installaties niet interfereren met elkaar en worden parallel gebruikt.
 4. In de smartphone gebruik van een SMS-bericht wordt verzonden om te bevestigen en activering. Om de pc te gebruiken zonder een mobiele telefoon die niet mogelijk is. Begin daarom heel normaal met de opdracht tot het bericht verschijnt waarin staat dat de controle via SMS mislukt.
 5. Het blijkt nu "Call me" optie. Bevestig deze optie. Een computer gegenereerde stem vertelt u wanneer deze oproep met een drie-cijferige activeringscode.
 6. Voer dit nummer in het invoerveld op de knop "Call Me" een. In de volgende stap voert u uw gekozen gebruikersnaam.
 7. Met het oog op het opzetten van de WhatsApp Dienst klaar is op de PC. U zult niet een smartphone of een SIM-kaart nodig.
 8. Voeg toe aan uw contacten te proeven aan de service en het comfort van uw PC te gebruiken.

Tags: software, installatie, Computers, telecommunicatie, smart phone, WhatsApp, service

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik WhatsApp zonder Smartphone

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden