May 30

Onder bepaalde omstandigheden is het goed mogelijk om een ​​USB stick als een uitbreiding van het hoofdgeheugen. Versies van Windows (Vista of Windows 7) al van nature deze mogelijkheid, terwijl Windows XP-gebruikers zullen nodig zijn om extra software te downloaden.


Gebruik USB-stick als een geheugen - hoe het werkt


Geheugen kun je nooit genoeg.Wat je nodig hebt:

  • Een Memory Stick met snelle toegang tot het geheugen mogelijk
  • Windows-versie Vista of
  • eBoostr (shareware voor Windows XP)

De voordelen van een USB-stick als herinnering

Als uw computer slechts voldoende geheugen, dus dit maakt gebruik van de ingebouwde harde schijf voor virtueel geheugen. Aangezien de harde schijf veel trager dan de geheugenmodules in de computer, zal dit de snelheid van het systeem te verminderen.

  • Hier is de mogelijkheid om een ​​USB-stick te gebruiken als extra geheugen te verhelpen. Windows Vista-versies bieden deze mogelijkheid al aangeboren. De bijbehorende technologie is er genaamd "ReadyBoost".
  • XP-gebruikers, maar kijk eerst in de buis, althans wat betreft het gebruik van een USB flash drive als RAM met "huismiddeltjes" van Windows. Maar zelfs voor deze gebruikers, is er een softwareoplossing memory sticks of geheugenkaarten te gebruiken als een uitbreiding van het hoofdgeheugen.

Hoe het werkt uitbreiding van de opslagruimte

De technologie voor het gebruik van USB flash drives als een uitbreiding van het geheugen wordt "ReadyBoost" genoemd en kan worden geraadpleegd bijvoorbeeld onder de Drive Properties. Echter, je moet hier rekening mee dat de externe schijf heeft een minimale opslagcapaciteit van 256 MB en is geformatteerd met NTFS of exFAT.

  • De grootste bruikbare capaciteit is in Windows Vista 4 GB, terwijl in Windows 7 heeft een opslagcapaciteit van maximaal 32 GB per schijf kan worden gebruikt. Als u hier klikt het tabblad "ReadyBoost", simpelweg activeren van de functie door het selecteren van "Met deze drive" functie.
  • Windows XP-gebruikers kunnen toegang krijgen tot de Shareware " eBoostr beroep "op externe media te gebruiken als een uitbreiding van de opslagcapaciteit. In principe is dit software voert dezelfde functie.
  • U moet echter rekening mee dat uw USB-stick via een geschikte snelheid (en USB 2.0) heeft, zodat u kunt een voordeel door het gebruik van de software.
  • Je moet ook niet vergeten dat deze externe media niet hebben gemaakt naar een huidige toegang mogelijk te maken tijdens het werken op de computer.

De beste manier om echt krachtige en snelle computer te maken, is er nog steeds is om meer geheugen toe te voegen op het moederbord.

Tags: Computer, geheugen, opslagmedium, USB-schijf

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik USB-stick als een geheugen - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden