May 30

Als u niet zeker weet of je mee in het dagelijks leven met Ubuntu in plaats van Windows 7, kunt u voordat u de schakelaar besturingssystemen parallel installeren en te proberen. Hiervoor heb je een aantal verschillende varianten. Om onaangename verrassingen te voorkomen.


Gebruik Ubuntu parallel met Windows 7


Om meerdere besturingssystemen te gebruiken, is geen probleem.Wat je nodig hebt:

 • (DVD image in * .iso-indeling) Ubuntu 13:10
 • reeds geïnstalleerde Windows 7
 • eventueel VirtualBox (voor virtualisatie)

Mogelijkheden van parallelle gebruik van Ubuntu en Windows

Dus heb je voor ogen had, Windows 7 te sturen met pensioen, en in plaats daarvan willen Ubuntu gebruiken als het besturingssysteem op uw pc? Dat is geen slechte keuze, want Ubuntu is één van de meest populaire en meest aangename alternatieven voor het besturingssysteem van Microsoft. Echter, voordat u over de kop te veranderen, kunt u parallel gebruiken in een testfase Ubuntu en Windows 7.

 • De eerste optie is om een ​​live-beeld van Ubuntu te gebruiken. Het is een volume dat tijdelijk geïnstalleerd (dat wil zeggen totdat u uit te schakelen), Ubuntu als besturingssysteem. Zo kunt u eerst zien of u van deze Linux-distributie. Windows 7, kunt u vervolgens gebruiken zoals gewoonlijk.
 • Meer kans om te werken aan de variant twee is: Met behulp van een virtualisatie-programma U kunt starten vanaf Windows Ubuntu - en dus in beide besturingssystemen tegelijk (bijvoorbeeld het gratis VirtualBox.). Dit vereist echter een bijzonder sterke PC-processor met meerdere kernen en de hoeveelheid geheugen.
 • Ideaal is de parallelle installatie van Ubuntu: Installeer het besturingssysteem Naast Windows 7 en dan bij het starten van de pc van de mogelijkheid om een ​​besturingssysteem te selecteren. Deze optie is het beste als je wilt Ubuntu en Windows 7 te gebruiken in de lange termijn, en zal daarom worden hieronder in detail beschreven.

Installeer Ubuntu naast Windows 7

 1. Download de installatie-dvd van Ubuntu en branden ze achteraf op een lege. Als alternatief kunt u ook gebruik maken van een USB flash drive als je moederbord ondersteunt. Informatie vindt u in de handleiding van uw moederbord.
 2. Plaats de installatie media en laat uw pc van deze media opstarten.
 3. Je hebt nu de keuze als je wilt (volledige installatie) Ubuntu enige test (= livebeeld) of installeren. Hier kunt u de gewenste variant te kiezen.
 4. Volg nu de instructies op het scherm verschijnen. Maak eerst een geschikt voor Ubuntu harde schijf partitie. Zorg ervoor dat hier op het creëren van een nieuwe partitie, je niet per ongeluk de geïnstalleerde Windows 7 parallel te verwijderen.
 5. De rest van de opties voor het besturingssysteem al configureren. Na een half uur de installatie van Ubuntu is voltooid.

Nu wanneer u de pc opnieuw op te starten, een boot manager belde GRUB verschijnt. In dit venster kunt u kiezen welk besturingssysteem dat u wilt starten. Nu is de parallelle gebruik van Linux en Windows niet meer obstakels.

Tags: software, Computer, Windows 7 besturingssysteem, Linux, Ubuntu, Parallel

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik Ubuntu parallel met Windows 7

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden