June 1

U bent op zoek naar een vervanger voor meel de klassieke tarwe? Meel mais, met zijn gluten-vrij beschikt over een uitstekend alternatief. Maar je kunt ook andere meel zonder gluten, zoals boekweit, amarant, rijst of lijnzaad meel.


Gebruik maïsmeel als vervanging voor tarwemeel


Heerlijke corn brood kan worden gebakken met fijne maïsmeel.Ingrediënten van maïsmeel

Maïsmeel wordt gemaakt van gedroogde maïskorrels. Het is afhankelijk van maïs op een witte of gele kleur en heeft een zoete smaak.

  • Dit type meel bestaat ongeveer 75 procent koolhydraten en zeven procent eiwit. Aangezien tijdens de verwerking van vethoudende corn zaailing wordt verwijderd, en het afgewerkte meel bevat slechts weinig vet (1,5 gram per 100 gram).
  • Meel Maïs is glutenvrij, in tegenstelling tot meel van tarwe en rogge. Gluten is een elastische eiwit, waardoor een intolerantie voor gezondheid kwaal. Daarom kunt u maïsmeel gebruiken als een substituut voor gluten bevatten meel van tarwe en rogge.

Eigenschappen en het gebruik van maïs en tarwe meel

Voor de bakkwaliteit van het meel van gluten inhoud is cruciaal. Waarom meel vertonen met een hoge gluten inhoud op de beste bakken eigenschappen.

  • Zoals maïsmeel is van nature glutenvrij, de bakeigenschappen is nogal beperkt, omdat de belangrijke bindende kenmerken ontbreken. Cakebeslag van maïsmeel zijn over het algemeen droger dan die van tarwemeel. U kunt dit doen, echter gecompenseerd door de toevoeging van vloeibare en meer tijd bronnen.
  • Voor optimale eigenschappen tijdens het bakken, combineren het beste meel en verschillende bindmiddelen. Je bereikt goede bakresultaten door het mengen van maïs, rijst en aardappelmeel met johannesbroodpitmeel.
  • Meel Corn wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van polenta, maïsmeel pap, maïsbrood en Mexicaanse tortilla's. In combinatie met andere soorten meel, vormt een basis voor smakelijke cakes, muffins en donuts. Op het internet vindt u vele recepten die suggesties voor de verwerking van maïsmeel bevatten vinden.
  • Tarwemeel Classic (type 405) heeft uitstekende bakeigenschappen. Cakebeslagen zijn sappig en gemakkelijk. Daarom is deze bloem is zeer geschikt voor het bakken van cakes, taarten en gebak. Aangezien tarwebloem een ​​hoge bindingscapaciteit, dient het als klassieke variant voor binding sauzen.

Glutenvrije bloem als een substituut voor maïsmeel

Ben je geen fan van maïsmeel, heb je andere glutenvrij meel zijn beschikbaar:

  • Als vervanging voor aanbiedingen van boekweitmeel. Boekweitmeel is gezond en rijk aan eiwitten. Het heeft een nootachtige en licht bittere smaak. Daarom is het bijzonder geschikt voor de vervaardiging van hartige gebak, broodjes, muffins en brood. Idealiter boekweitmeel mengen met maïs of rijst meel.
  • Amarant is een van de voedselrijke, glutenvrij meel. Zijn sterke, licht nootachtige smaak is hartige gerechten zoals pizza en zalm, evenals brood en broodjes het laatste fluitsignaal. Door zijn licht kleverige consistentie u beperken van de hoeveelheid amarant in een bloemmengsel tot ongeveer tien procent.
  • Zelfs rijstmeel bij het bakken is een goede vervanger voor maïsmeel. Hij scoort met zijn milde smaak. Aangezien dit soort meel niet gluten bevat, moet u het mengen met andere soorten meel in bakken. U kunt rijstbloem gebruiken voor de productie van spons lagen, pannenkoeken, muffins, marmercake of biscuits.
  • Wist u dat u lijnzaad kunt gebruiken, niet alleen in de vorm van zaden, maar ook als een maaltijd? Lijnzaad maaltijd is rijk aan vezels en plantaardige eiwitten. Het bevat vrijwel geen koolhydraten. Vanuit deze glutenvrije meel plaatsen waar je kunt koekjes en crackers bakken. Daarnaast is de goede zwelvermogen maakt het meel om een ​​optimale ingrediënt voor het maken van brood.

Meel Maïs is een glutenvrij meel plaatsen. Het heeft optimale kenmerken die profiteert u met een glutenintolerantie, tarwe allergie of als onderdeel van een dieet. Meel Corn geschikt voor de productie van polenta, maïs brood en vele heerlijke gebakken producten.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik maïsmeel als vervanging voor tarwemeel

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden