May 30

Met een overeenkomstige router kan snel al uw draadloze apparaten verbinding maken met het internet. Maak gebruik van het Windows 7-besturingssysteem, dan kunt u uw laptop gebruiken als een draadloze hotspot. Dit kan op verschillende manieren. Dit werkt ook als je verbinding met het internet via UMTS plakken.


Gebruik laptop als een draadloze hotspot


Met smartphone via laptop hotspot op het internetWindows 7-gebruikers kunnen het systeem zo configureren dat het functioneert voor elk Wi-Fi-apparaat als een hotspot. De actieve internetverbinding op uw computer kan dus worden het gebruik van meerdere systemen van smartphones tot gaming console.

Sluit de wireless-enabled apparaten met laptop

Om de computer te zetten in een WiFi-hotspot, heb je twee opties. De verborgen functie in Windows 7 kunt u rechtstreeks te openen in het besturingssysteem met een gratis tool of via de opdrachtprompt. Mogelijk gemaakt door de technologie Virtual WiFi (draadloos Hosted Network).

  • Virtual WiFi is nuttig in twee scenario's. Ze hebben geen draadloze router. U surft via Windows 7 notebook en aangesloten LAN-kabel op het internet. In de mobiele computer zelf, maar is een draadloze chip. Je reist en het gebruik van UMTS voor Internet. In dit geval kunt u Virtual WiFi gebruiken om uw laptop een hotspot voor uw smartphone te maken.
  • De fysieke WLAN kaart kan door de Virtual wifi-technologie worden uitgebreid naar een tweede virtuele kaart. Hoe de technologie werkt, kunt u in de blog te lezen van de Microsoft-expert Daniel Melanchthon.
  • Het nadeel van Virtual WiFi is dat het diep verborgen in Windows 7. Je moet het activeren door talrijke command-line opdrachten en omslachtig om te configureren. Sla U kunt de hele zaak te downloaden met een gratis tool. WiFi is snel en eenvoudig te gebruiken zonder te worden een computer expert eens nodig.

Hotspot met een gratis Gereedschap

Een eenvoudig te gebruiken gratis tool is de Virtual Router Manager . De activering van de WiFi-functie in Windows 7 vereist dat zet een draadloze kaart in je laptop of opknoping een draadloze USB-stick op het apparaat.

  1. Wanneer de download na de installatie wordt de functie gericht op netwerkverbindingen, een nieuwe draadloze netwerkverbinding met de naam "Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter" veld.
  2. Na de installatie kunt u fijne aanpassingen te maken. Onder SSID "Network Name" voert u uw netwerk een naam. Deze wordt altijd weergegeven als u verbinding pogingen ondernemen.
  3. Stel een minimum van acht tekens lang wachtwoord. Over "Shared Connection" type verbinding is geselecteerd. Als de lokale computer draadloos verbonden met het internet, kiest draadloze verbinding. Wanneer aangesloten via een netwerkkabel, selecteer "LAN-verbinding".

Als u de virtuele router met slechts een paar items hebt geconfigureerd, de klik is voldoende om "Start Virtual Router". In uw draadloze apparaten nu, wordt de naam van het netwerk weergegeven. Voer nu ook het wachtwoord en de Internet-verbinding tot stand is gebracht.

Tags: Internet, Hotspot, Computer, laptop, draadloos

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik laptop als een draadloze hotspot

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden