May 30

Als u nodig hebt om op te staan ​​op verschillende dagen op verschillende tijden, kunt u uw iPhone te gebruiken als een dagelijks alarm. Je hoeft niet in te stellen om het alarm tijd elke dag, maar kan gemakkelijk uw eigen wekker voor de juiste dagen.


Gebruik iPhone wekker voor verschillende dagen - hoe het werkt


Het opzetten van de iPhone als een dagelijks alarm.Houd tijd met de iPhone app "klok" in het licht

In de standaard app "klok" is de iPhone vier verschillende functies beschikbaar waarmee u alles wat u nodig hebt op het onderwerp van de tijd in principe nemen.

 • De eerste functie die wordt aangeroepen door standaard wanneer je voor het eerst opende, is een "wereldklok". In dit gebied, kunt u verschillende lokale tijden van de verschillende steden weer te geven. Echter, alleen de grote steden zal beschikbaar zijn, zodat u kunt gebruiken alleen de steden Berlijn, Hamburg, Frankfurt en München, bijvoorbeeld voor Duitsland.
 • In het tweede gedeelte kunt u één of meerdere "alarm" te creëren en te benutten hun eigen muziek als een alarmtoon. Het alarm gaat af, zelfs als u de mute-functie op de iPhone, dat is aan de ene kant praktisch hebt geactiveerd, zodat u niet missen op een bepaalde datum, aan de andere kant in bepaalde situaties, maar kan ook ongunstig zijn.
 • De derde functie omvat een "stopwatch", waarbij niet alleen vanaf 0 tot een bepaalde tijdsperiode te meten, maar dit insert of zelfs een breuk kunnen verschillende rondes opgeven.
 • In het laatste deel, "Timer" geeft u de mogelijkheid om een ​​countdown te starten en ook om een ​​toon van uw keuze, die zou dan ook te horen, moet u uw iPhone hebt aangesloten stilte te gebruiken. U kunt het aftellen opgeven alleen in stappen van minuten, stel de minimale tijd 1 minuut of maximaal 23 uur en 59 minuten.

De wekker voor meerdere dagen instellen

Als u wilt een andere alarm bijvoorbeeld instellen, voor elke dag van de week, kunt u dit relatief snel ingesteld op de wekkerfunctie.

 1. Open voor de eerste plaats, de app "klok" en schakelaar op het tweede gebied van de linker "wekker".
 2. Als u een alarm moet al hebt gemaakt, tikt u op de links boven op "Edit" en vervolgens op de wekker. Gebruik anders de rechterbovenhoek de plus-knop.
 3. Tik op het eerste veld "Herhalen" en stel de datum bepaalt wanneer dit alarm klinken, bijvoorbeeld "Elke maandag". Als u wilt dat de wekker en op een andere dag te gebruiken, zou je nog maar te tikken op de desbetreffende dag, dus als daarnaast "Iedere woensdag".
 4. Druk nu op de linker bovenhoek op "Back".
 5. Als u wilt naar een andere alarm als de standaard ingestelde sound "marimba" gebruiken, tikt "geluid", dan naar de gewenste muziek en dan weer op "Back".
 6. Eventueel, activeert de snooze-modus als u wilt worden weer na de zoemer na een paar minuten wakker.
 7. Tikt u nu het beste op "Beschrijving" en ze te veranderen op een bepaalde dag of de overeenkomstige dagen. Hoewel dit is niet per se nodig, maar manier kun je een beter overzicht van uw alarmen te krijgen.
 8. Steek het uiteinde van de uren en minuten wiel met behulp van de gewenste alarm tijd, en sla de wekker met de knop "Opslaan" uit die u vindt in de rechterbovenhoek.

Nu heb je met succes een wekker. Herhaal deze procedure voor de resterende dagen totdat u alle gewenste alarmen hebben gecreëerd. Als u wilt slapen in een dag zonder een wekker, hoeft u niet deze af, maar kan dit gemakkelijk uitschakelen door het slepen van de juiste schuifregelaar naar links.

Tags: iPhone, app, Mobiele telefoon, klok

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik iPhone wekker voor verschillende dagen - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden