May 30

Als u een iPhone met het besturingssysteem iOS 5, kunt u het gebruiken als een hotspot en een verbinding met internet met andere apparaten. Dit werkt via Bluetooth of USB. Echter, zorg ervoor dat uw contract mogelijk maakt tethering, anders kan het duur zijn. U kunt verbinding maken met de iPhone met een hotspot via Wi-Fi, maar gaat niet op het internet.


Gebruik iPhone als een draadloze - aansluiten op een hotspot


De iPhone als een hotspot gebruik © Rainer_Sturm / PixelioAls u hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie van de Apple mobiele besturingssysteem iOS 5, kunt u uw iPhone te gebruiken als een hotspot. Dit werkt met Bluetooth of via USB. De voorwaarde is dat u een contract waarmee u toegang tot het mobiele internet in de vorm van een forfaitair bedrag, en dat u met uw provider tethering zijn overeengekomen. Anders is het gebruik van de iPhone is niet zoals WiFi-hotspots in de flat rate en de hoge kosten om u te kunnen komen.

Kijk voor de Tethering

  • Tethering betekent dat u uw mobiel internet, die u deze pc voor uw telefoon hebben geboekt, op andere apparaten kan gebruiken, zoals een laptop of een tablet-pc. De mobiele operator krijgt wanneer u een extern apparaat te verbinden met uw iPhone aan het mobiele internet te gebruiken voor dit.
  • Heb geen tethering, het kan erg duur zijn. In dit geval zou je moeten de datapakketten die u opvragen via het externe apparaat te betalen. Neem contact op met je mobiele provider om ervoor te zorgen dat tethering is inbegrepen in uw contract.

Gebruik de iPhone als een hotspot

  1. Ga naar de instellingen van je iPhone en selecteer de "Personal Hotspot" optie.
  2. Het netwerk heeft de naam van uw iPhone. Neem contact op met de andere apparaten, de Bluetooth-interface of sluit je iPhone via USB op een laptop of een tablet-pc met internet verbinding te gebruiken.

Wi-Fi op de iPhone

U kunt instellen met de iPhone zonder Hotspot via Wi-Fi, is dit alleen mogelijk via Bluetooth of USB. Maar je kunt jezelf aanmelden bij een hotspot, zoals wanneer uw mobiel internet is te traag, omdat uw data-overdracht volume is uitgeput.

  1. Schakel Wi-Fi op uw iPhone. U kunt deze optie onder de "instellingen" te vinden.
  2. Zoeken naar beschikbare netwerken en verbinden met het netwerk, dat voor u beschikbaar is. Gebruik de hotspot voor een snelle internetverbinding, maar zorg ervoor dat je fysiek niet al te ver verwijderd.

Tags: Internet, iPhone, mobiel, wifi hotspot tethering

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik iPhone als een draadloze - aansluiten op een hotspot

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden