May 31

Schäfer gebruiken voor de opdrachten voor hun herdershonden vaak een pijp hoeden. Op deze speciale pijp kunt u alle melodie sequenties te spelen en zich te distantiëren van de gewone hond fluitjes gebruikers.


Gebruik hoeden fluit voor hond opleiding - hoe het werkt


Hoeden buizen worden vaak gebruikt door herders.Wat je nodig hebt:

  • Bekwaamheid
  • Geduld

Het gebruik van hoeden Whistle

  • Deze bijzondere pijp je zal nauwelijks in staat zijn om te kopen in een normale dieren winkel. Kijk op het internet voor de beste pastorale of herdershond behoeften en bestel ze online.
  • Pijp petten vorm van een halve maan en is gemaakt van metaal of kunststof. Het is zeer plat en de grootte is zodanig dat deze juist past in de mond.
  • Om de buis te gebruiken is horizontaal geplaatst met de rechte kant terug naar het gehemelte. De halvemaanvormige kant is nog steeds op de tanden en de lippen volledig de ronde rand. De tong je dan rolt helemaal terug, zodat het raakt de rechte kant van de fluit.
  • Probeer om te beginnen, makkelijk om wat lucht te blazen door de pijp. Speel hier met zijn tong en 'horen' wat er gebeurt. Niet teleurgesteld zijn als het eerst komt er geen bruikbare geluiden voort. Bereken een paar dagen tot je onder de knie hebt de "Instrument". Oefen het beste voorbeeld als je rijdt zonder uw hond in de auto. Hun pogingen zouden hem anders verwarren.
  • Als je een aantal verschillende geluiden kunnen fluiten, denk uit eigen kleine melodieën, dus je bent uniek voor uw hond, zelfs om een ​​hond park met vele andere honden en eigenaren met conventionele hond fluitjes.
  • Een voordeel van hoeden fluitje is dat je ze kunt laten in je mond en hebben beide handen vrij tijdens het fluiten. Dus je kunt gebruiken in hondentraining bovendien armen handsignalen.

Training met de speciale Whistle

Je moet alleen beginnen met oefenen, als uw hond de opdrachten die hij zou moeten lopen na het fluitsignaal, al betrouwbare wijze kan tonen door woord commando of handgebaar.

  1. Fluitje op de hoeden Whistle uw nieuwe signaal. Uw hond zal waarschijnlijk kijken verbaasd in het gezicht van de nieuwe toon. Geef hem dan onmiddellijk de vertrouwde commando dat het kan uitvoeren.
  2. Herhaal zolang het proces tot uw hond "weet": ". Als deze toon reeks komt, komt gelijk de bekende commando en ik zal het uit te voeren" Het symptoom is dat je nauwelijks moet de traditionele opdracht geven, maar je hond direct goed reageert na Pfeifkommando.

Dus u alle bekende honden kan zetten commando op zijn eigen melodie. Zelfs als u niet beschikt over een waakhond, je hebt de hoeden fluiten een unieke vorm van communicatie die je onderscheidt van andere hondenbezitters.

Tags: huisdieren, Honden, hond opleiding

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik hoeden fluit voor hond opleiding - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden