June 1

In cosmetica, zal u penselen voor enig doel te vinden. Een ventilator borstel is zeer veelzijdig te gebruiken en moet in elke make-up tas.


Gebruik fan borstel goed - hoe het werkt


Fan Brush zijn de allrounders van de make-up.Onder alle cosmetische penselen van een ventilator borstel met zijn speciale vorm is waarschijnlijk de meest in het oog springende. Maar wat hij geschikt is en hoe het te goed te gebruiken, weet niet. De volgende informatie zal u helpen om deze vragen te beantwoorden.

Fächerpinsel zijn echte allrounders

  • Fan borstel om veel. Zodat ze geschikt zijn als gevolg van hun speciaal ingericht haren als uitstekend uniform aan gezichtsmaskers en crèmes toe te passen en te distribueren. Om dit te doen, gewoon geef je vingers een beetje van het masker of room aan de borstelharen en je kunt eenvoudig je masker toe te passen. Vergeet niet, echter, dan naar de ventilator borstel weer bevrijden van alle resten. Dit kan het beste gebeuren door het wassen van de borstels met een milde shampoo en lauw water en laat aan de lucht drogen.
  • Maar niet alleen voor gezichtsverzorging, maar ook voor het maken van een ventilator borstel is zeer goed. Neem het met een borstel bijvoorbeeld wat losse poeder, bronzer, markeerstift of rouge op en stoft dit op je gezicht of op haar jukbeenderen. Dus je hebt de mogelijkheid harmonieuze make-up met zachte overgangen te creëren.
  • Als je van een creatieve make-up voor de ogen, kan je met de toppen van de ventilator borstel in verschillende kleuren glitter, waardoor het bereiken van mooie hellingen op haar oogleden.
  • Niet alleen poedervormige consistentie maar ook vloeistof zoals fundering of camouflage kan worden verspreid door de ventilator borstel gelijkmatig op het gezicht.
  • Dit soort borstel, maar kan worden gecorrigeerd, zelfs make-up fouten en eroderen elke poeder producten (oogschaduw resten, pigmenten, enz.), Die zijn geland ongeluk make-up onder het oog. Bestuif deze ongewenste resten eenvoudig met de ventilator schoon borstelen. Dus niets wazig.

Tags: Schoonheid, make-up, poeder, make-up zorg, borstels

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik fan borstel goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden